Verzekeringen

Reisverzekering & Annuleringsverzekering

Goed verzekerd op reis gaan is een must
Tiara Tours stuurt haar klanten graag goed verzekerd op reis. Daarom bieden wij je in samenwerking met Allianz Global Assistance de mogelijkheid om direct bij boeking je verzekeringen in orde te maken. Zo heb je alles bij één organisatie ondergebracht en dus één aanspreekpunt bij eventuele calamiteiten. Het hebben van een reisverzekering is niet verplicht, maar wel je eigen verantwoordelijkheid! Als je bij een andere verzekeraar je reisverzekering hebt afgesloten, vragen wij je bij boeking het polisnummer van de betreffende verzekering aan ons door te geven. Het hebben van een (medische) zorgverzekering is voor sommige landen wel verplicht en dien je in principe te kunnen aantonen bij het aanvragen van een visum.

Allianz Global Assistance
Onze reisspecialisten adviseren je graag over de reis- en/of annuleringsverzekering die het best bij je past. Wij kunnen verzekeringen tevens direct voor je afsluiten; voor deze bemiddelingsservice betaal je uiteraard niets extra’s.

Kortlopende Reisverzekering (premie p.p. per dag)
Pakket combi A, B of C. Bekijk de verschillende dekkingen hier 
Europadekking € 1,50 € 2,00 € 2,50
Werelddekking € 2,50 € 3,00 € 3,50
(premie excl. € 4,50 poliskosten)

Annuleringsverzekering
Als je je reis moet annuleren of afbreken, is dat al vervelend genoeg. Het is dan fijn als je je om de financiële gevolgen geen zorgen hoeft te maken. De Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is dan de beste keus die je kunt maken. Je krijgt bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Als je eerder naar huis moet, krijg je de volledige reissom terug, zelfs tot op de voorlaatste dag van de vakantie. Natuurlijk kun je ook een standaard annuleringsverzekering afsluiten. Dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Breek je de reis voortijdig af, dan krijg je alleen een vergoeding voor de niet-gebruikte dagen.

Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering
Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering 6,5% van de totale reissom
Annuleringsverzekering 5,9% van de totale reissom
(premie excl. 21% assurantiebelasting en € 4,50 poliskosten)

Kijk voor een samenvatting van de dekking in de verzekeringskaart kortlopende reisverzekering van Allianz.

Bekijk hier de verzekeringskaart voor de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz.

Voor uitgebreide informatie over premies en het dekkingsoverzicht kijk je op de website van Allianz Global Assistance.

 

Verder naar onze reizen? Kijk hier!

 

Print Friendly, PDF & Email