Verzekeringen

Reisverzekering & Annuleringsverzekering

Goed verzekerd op reis gaan is een must
Tiara Tours stuurt haar reizigers graag goed verzekerd op reis. Daarom bieden wij je in samenwerking met Allianz de mogelijkheid om direct bij boeking je verzekeringen in orde te maken. Zo heb je alles bij één organisatie ondergebracht en dus één aanspreekpunt bij eventuele calamiteiten. Het hebben van een reisverzekering is niet verplicht, maar wel je eigen verantwoordelijkheid! Het hebben van een (medische) zorgverzekering is voor sommige landen wel verplicht en dien je in soms te kunnen aantonen bij het aanvragen van een visum.

Helaas kunnen wij alleen verzekeringen afsluiten voor reizigers die woon achtend zijn in Nederland.

Allianz Assistance
Onze reisspecialisten adviseren je graag over de reis- en/of annuleringsverzekering die het best bij je past. Wij kunnen verzekeringen tevens direct voor je afsluiten; voor deze bemiddelingsservice betaal je uiteraard niets extra’s.

Kortlopende Reisverzekering

Een kortlopend reisverzekering kun je afsluiten tot één dag voor vertrek van van jouw reis. Je bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor beschadigde of vermiste bagage, medische kosten in het buitenland en kosten die je moet maken om jouw reis onverhoopt te onder- of afbreken. Je kunt hierbij uit drie verschillende dekkingen kiezen. Het verschil zit bijvoorbeeld in de maximale vergoeding voor bagage. Bij de reisverzekering basis zijn geen medische kosten gedekt en kun je dus alleen aanspraak maken op jouw zorgverzekering.

Reisverzekering basis
Reisverzekering uitgebreid (meest gekozen optie)
Reisverzekering compleet

Let op: wil je ook een annuleringsverzekering afsluiten? Dan kun je niet kiezen voor de reisverzekering basis.

Benieuwd wat er wel en niet inbegrepen is in een reisverzekering? Kijk hier .
Klikt voor een volledig overzicht door naar de polisvoorwaarden in bovenstaande link.

Annuleringsverzekering

Bij het boeken van een reis ga je er natuurlijk nooit vanuit dat je jouw reis weer moet annuleren. Er kunnen echter, nadat je jouw reis geboekt hebt, altijd onvoorziene omstandigheden zich voordien waardoor je niet meer op reis kunt. Hiervoor kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Let op: je kunt een annuleringsverzekering tot maximaal 7 dagen na het boeken van jouw reis afsluiten.

Je kunt kiezen uit een standaard annuleringsverzekering of een Allrisk verzekering.

Standaard annuleringsverzekering
Allrisk annuleringsverzekering

Benieuwd wat er wel en niet inbegrepen is in een annuleringsverzekering? Kijk hier.
Klikt voor een volledig overzicht door naar de polisvoorwaarden in bovenstaande link.

 

Print Friendly, PDF & Email