Verlenging Xian

Verlenging Xian

Het wereldberoemde Terracotta Leger in Xi’an, vaak gezien op een bucketlist. Dit enorme in klei gebakken leger is gemaakt in opdracht van keizer Qin Shihuang. Meer dan 7.000 levensgrote, unieke soldaten en paarden zijn opgegraven. Archeologen weten dat er nog veel meer schatten in de omgeving begraven liggen en zijn onlangs weer gestart met de opgravingen. Met een beetje geluk kun je deze nieuwe ontdekkingen met eigen ogen zien. Xi’an heeft veel meer te bieden! Middenin het centrum van de stad staat de Grote Moskee. Deze moskee, een van de grootste van China, ligt in het hart van de gezellige moslimwijk. Deze wijk heeft veel van zijn oorspronkelijke karakter behouden. Hier kun je op je gemak rondslenteren, op zoek naar souvenirs. Ook de Trommeltoren en de Grote en Kleine Gans Pagode zijn een bezoek waard. Vergeet niet de kleurrijke markt voor medicinale kruiden te bezoeken.

Programma

Dag 1 Startpunt Beijing. Transfer naar station voor vertrek hogesnelheidstrein naar Xian. Aankomst in Xian. Transfer naar hotel.
Dag 2 Verblijf in Xian.
Dag 3 Verblijf in Xian.
Dag 4 Transfer naar station voor vertrek trein naar Beijing.

Let op: deze dagindeling is een voorbeeld. Het is mogelijk om de verblijfsduur van de tussenstop te verkorten of te verlengen (rekening houdend met de vertrekdagen van de treinen). Vraag je reisspecialist om advies en/of een vrijblijvende offerte.

Optionele excursies
Optionele 2-daagse excursie Xian (ook los mogelijk)

Prijzen

  • Budgetverlenging (verblijf in een hostel) € 279,- p.p.*
  • Standaardverlenging (verblijf in een 3* hotel) € 319,- p.p.*
  • Comfortverlenging (verblijf in een 4* hotel) € 359,- p.p.*

Inbegrepen in landarrangement

  • Verblijf o.b.v. logies
  • Transfers
  • Treinticket Beijing-Xian v.v. in 2de klasse (zitplaatsen)

Extra’s en toeslagen p.p.

  • Toeslag verblijf 1 t/m 7 oktober (budget € 15,- p.p. / standaard € 35,- p.p. / comfort € 55,- p.p.)

*Minimaal 2 deelnemers Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.