Verlenging Naadam Festival Mongolië

Verlenging Naadam Festival

Het Naadam Festival is dé trots van Mongolië. De 3 nationale sporten worden hier op een geweldige manier vertegenwoordigd tijdens een geweldig festijn: paardrijden, worstelen en boogschieten. Het hele jaar wordt er hard getraind, door jong en oud. Sta versteld van de jonge ruiters, de gespierde worstelaars en de sierlijke boogschutters. Beleef het Naadam Festival zelf, geniet van de drukte, traditionele sporten en de kleurrijke parades!

Programma 10 en 11 juli 2020

Dag 1 Bezoek paardenraces, vrije tijd om over het festivalterrein te  lopen en concertjes te bezoeken. In Ulaanbaatar is er vervolgens een show met traditionele Mongoolse kledij. Verblijf in Ulaanbaatar.

Dag 2 Officiële Openingsceremonie Naadam Festival. Het is een drukte van jewelste met allerlei marktkramen met snuisterijen en lekkere etenswaar, Mongoliërs in klederdracht en verschillende activiteiten, zoals boogschieten en shagai (enkelbot schieten). Daarna dineren in een Mongools restaurant. Aansluitend een grote avondshow met dans en vuurwerk. Verblijf in Ulaanbaatar.

Prijzen

€ 319,- p.p. (o.b.v. join-in)

Inbegrepen in landarrangement

  • Bezoek aan het Naadam Festival onder begeleiding van Engelssprekende gids
  • Entreegelden
  • 2 overnachtingen in een middenklasse hotel in Ulaanbaatar
  • Dag 1: Ontbijt en lunchbox
  • Dag 2: Ontbijt en diner

Extra’s & toeslagen

  • 1-persoonskamertoeslag middenklasse hotel € 125,-

*Minimaal 2 deelnemers Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.