Verlenging / Tussenstop Kazan

Verlenging / Tussenstop Kazan

Kleurrijk, multicultureel en ook wel de derde hoofdstad van Rusland genoemd, Kazan. Een kleine uitstap op de oerallijn brengt je naar deze universiteitsstad. Aan gezelligheid geen gebrek met de talloze eettentjes en straatartiesten in de Boumanstraat. Maar ook cultureel gezien is deze stad een hoogtepunt met het Kremlin aan de oevers van de Wolga, grenzend aan een Islamitische moskee én een Russisch orthodoxe kathedraal. Kazan behoort tot de republiek Tatarstan, dit maakt dat de stad geen doorsnee Russische stad is. Alles is bijvoorbeeld 2-talig weergegeven en er wordt verrassend genoeg in verhouding veel Engels gesproken. De veelzijdigheid van deze stad maakt een bezoek absoluut de moeite waard!

Programma (voorbeeld)

Dag 1 08.00 uur aankomst in Kazan, vrije tijd in Kazan, 20.08 uur vertrek uit Kazan naar Jekaterinburg.

Let op: deze dagindeling is een voorbeeld. Het is mogelijk om de verblijfsduur van de tussenstop te verlengen (rekening houdend met de vertrekdagen van de treinen).
Vraag je reisspecialist om advies en/of een vrijblijvende offerte.

Het is ook mogelijk om transfers, overnachtingen en excursies te boeken in Kazan, voor meer informatie en/of prijzen vraag het je reisspecialist.

Optionele excursies

Optionele excursie Kazan
Fietsexcursie Kazan
Optionele excursie ‘Universele Tempel’ & Sviyazhsk

Prijzen

Toeslag treinticket i.v.m. tussenstop Kazan € 65,- p.p.*

*Met doorreis naar Jekaterinburg

Inbegrepen in landarrangement

  • Toeslag treinticket
rusland-kazan-moskee