Verlenging Khogno Khan & Ogii Lake

Verlenging Khogno Khan & Ogii Lake

Khogno Khan national park is gelegen op 250 kilometer van Ulaanbaatar en strekt zich uit over 47000 hectare. Dit beschermde natuur gebied bestaat uit een prachtige combinatie van groene steppe en zandduinen. Je verblijft in een gerkamp tussen de rotsformaties waar je prachtig kunt wandelen.

Onderweg naar het Ogii Lake bezoek je Kharkhorin, de oude hoofdstad van Mongolië, waar je het Erdene zuu klooster kunt bewonderen.

Aangekomen bij het Ogii Lake kun je genieten van een prachtige zonsondergang over het meer. Ook hier verblijf je in een gerkamp dat prachtig gelegen is aan de rand van het meer. De omgeving is een waar paradijs voor vogelliefhebbers.

Programma

Dag 1 Vertrek naar Khogno Khan (ca 270 km). Onderweg maak je meerdere (foto) stops en geniet je van een lokale lunch. Verblijf in een gerkamp tussen de rotsformaties.
Dag 2 Na het ontbijt vertrek naar Elsen Tasarkhai, de 80 kilometer lange zandduinen. Na een bezoek hier, vertrek naar Kharkhorin voor een bezoek aan het Erdene Zuu klooster en een lunch in de oude hoofdstad. Aankomst bij het Ogii Lake aan het einde van de middag. Verblijf in een gerkamp aan het meer.
Dag 3 Verblijf bij Ogii Lake
Dag 4 Vertrek terug naar Ulaanbaatar (ca 386 km). Onderweg zal er nog gestopt worden voor een lunch.

De verlenging Khugnukhaan en Ogii Lake is los boekbaar, maar ook als verlenging tijdens je Trans Mongolië Express treinreis en kan op elke dag van de week van start gaan in de periode 1 mei tot 15 september.

Prijzen

Verlenging € 529,- p.p.

 
Inbegrepen in landarrangement

  • Vervoer per 4×4 minibus
  • 3 overnachtingen in gertenten in gerkampen
  • 3 (eenvoudige) maaltijden per dag behalve diner op dag 4
  • Begeleiding van chauffeur en Engelssprekende gids

*Minimaal 2 deelnemers
Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.