Hiken & kamperen bij de Chinese Muur

Verlenging Kamperen bij de Chinese Muur

Voor de reizigers die graag de Chinese Muur op een authentieke en uitdagende manier willen beleven: Je kunt nu een trekking maken over de Chinese Muur met een overnachting in een tent. Je maakt in twee dagen een trekking vol indrukwekkende uitzichten op het wild begroeide originele deel van de Chinese Muur.

Programma

Dag 1: Transfer vanuit Beijing naar Gubeikou. Het startpunt is de Yaowang Tempel, vanwaar je samen met een ervaren instructeur het avontuur aangaat. Je beklimt het eerste deel van de Muur naar de Grote Wachttoren. Vanaf hier zie je de volledige route die je gaat afleggen. Even wijk je af van de Chinese Muur om een militair gebied te ontwijken, maar ook via deze route door het boerenlandschap kun je genieten van de prachtige omgeving. Je eindigt deze dag in een klein dorpje, waar je samen samen met lokale boeren een welverdiend avondmaal nuttigt.

Verblijf in een tent op het landgoed van een boer.

Dag 2: Vandaag staan we vroeg op om de zonsopgang op de Chinese Muur mee te maken. Na het ontbijt start de wandeling naar Jinshanling. Via een smal spoor loop je van het ene naar het andere mooie uitzichtpunt. Onderweg kom je indrukwekkende uitkijktorens en verdedigingsmuren tegen met schiet- en uitkijkgaten. Aan het eind van de trekking bereik je het best bewaarde en deels gerestaureerde deel van de Chinese Muur die je terugbrengt naar de tijd van de Ming Dynastie. Je sluit deze bijzondere ervaring af met een lunch bij de boer en wordt teruggebracht naar Beijing.

Prijzen:

€ 379,- p.p.*

Inbegrepen in landarrangement:

  • Transfers
  • Begeleiding door ervaren instructeur (geen gids, basiskennis Engels)
  • Diner, ontbijt en lunch zoals in het programma is aangegeven
  • Entreegelden voor genoemde activiteiten
  • Tent en slaapzakken

*Minimaal 2 deelnemers
Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.