Verlenging Bhutan in Vogelvlucht

Verlenging Bhutan in Vogelvlucht.

In het hart van de Himalaya ligt het Boeddhistische koninkrijk Bhutan. Een klein land, ingeklemd tussen reuzen China en India, met een unieke cultuur. Jarenlang was dit mystieke koninkrijk afgesloten van de buitenwereld. Natuur, berglandschappen, Boeddhistische kloosters en de prachtige bevolking domineren hier al eeuwenlang het beeld. Maak je een rondreis door Bhutan, dan leer je een uitzonderlijk land kennen met bijzondere mythes en legendes.

Programma

Dag 1 Aankomst in Thimpu. Bezoek aan de grote Tashicho Dzong, de Memorial Chorten en het gigantische Boeddhabeeld. Overnachting in Thimphu.
Dag 2 Stadsexcursie. In de middag transfer naar Punaka. Bij aankomst bezoek je Punakha Dzong, een lokale markt en in de avond kun je de avondgebedsceremonie bijwonen in het klooster. Overnachting in Punakha.
Dag 3 Bezoek aan de Chimi Lhakhang-tempel. Traject naar Dochu La-pas. Trekking naar de Lungchutse Tempel met een verbluffend uitzicht (bij helder weer).
Dag 4 Bezoek aan Tigers Nest. Na de lunch in een theehuis keer je terug naar beneden om terug te rijden naar de stad. Tijdens de rit stop je bij de oudste tempel van Bhutan: Khyichu Lhakhang. Daarna reis je door naar Paro en geniet van een afscheidsdiner met je gids. Overnachting in Paro.
Dag 5 Transfer naar de luchthaven.

Prijzen

€ 1.649,- p.p.*

Inbegrepen in landarrangement

  • Internationale vluchten Kathmandu-Paro v.v. met Druk Air (ook mogelijk vanaf 3 andere luchthavens Delhi, Kolkata of Bangkok)
  • Alle transfers per SUV
  • Overnachtingen in 3-sterren accommodaties o.b.v. volpension
  • Begeleiding van chauffeur en Engelssprekende gids
  • Entreegelden
  • 1 liter drinkwater per dag p.p.
  • Permits

Upgrade naar 4/5-accommodaties mogelijk (op aanvraag).

*Minimaal 2 deelnemers
Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.