Trans Mongolië Express

> KIES EEN VOORBEELDREIS <

Trans Mongolië Express

Route: Moskou – Ulaanbaatar – Beijing (of andersom)

Deze route mét een stop aan het Baikalmeer?
Deze variant van de Trans Mongolië Express noemen we de Trans Baikal Express.

De Trans Mongolië Express, een geweldige treinreis voert je langs drie landen, drie culturen: Alles in één avontuur! Geniet van Rusland, Mongolië en China vanuit een comfortabele treincoupé. Een bijzondere treinreis van Moskou dwars door Siberië en het ongerepte Mongolië naar Beijing. In één rondreis zet je zowel voet op het Rode Plein als de Chinese Muur, reis je door de gigantische Gobi Woestijn en bezoek je de lokale nomaden in Mongolië. De Trans Mongolië Express is er nu ook als Single groepsreis Transmongolië Express!

Luxeniveau

Tijdens je reis stop je in diverse steden. Voor de hotels kies je een luxeniveau van Budgethotels tot Comfort (4 sterren). De Trans Mongolië Express kun je zowel in een budget, standaard als een comfort reis boeken dus laat je inspireren en boek meteen. Wil je een reis boeken met vluchten en een excursiepakket? Boek dan de compleet variant.

 

Groepsreizen

Liever de Groepsreizen Trans Mongolië Express bekijken? Kijk snel hier!

Bekijk nu ook de filmtrailer van onze Trans Mongolië Express reis!

Wil je verlengen of extra excursies inbouwen? Of de route van de Trans Mongolië Express andersom reizen? Alles kan. Bekijk per reis de mogelijke excursies en verlengingen of vraag naar de omgekeerde route.

 

VIDEO?

Wat is er beter dan beeldmateriaal om je te inspireren? Kijk snel naar onze eigen filmtrailer!
video trans mongolië express