Transmongolië Express

Moskou - Beijing

Vanwege de situatie in Oekraïne voeren wij momenteel geen reizen uit naar zowel Rusland als Oekraïne. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een negatief reisadvies afgegeven voor Rusland. Wij hopen samen met onze collega’s in Oekraïne en Rusland dat er snel een oplossing komt om dit gruwelijke conflict te beëindigen.

TRANSMONGOLIË EXPRESS – Individuele reizen
Individuele reizen; je geeft geheel je eigen invulling aan jouw reis, maar veel wordt wel voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten.

Vaste reis of zelf samenstellen?
Kies bij een individuele reis tussen:
Vaste rondreizen – Deze speciaal samengestelde reizen vinden wij de echte aanraders. Kant-en-klare individuele reizen vind je in de blokken hieronder.
Zelf samenstellen – Maak jouw reis helemaal op maat, zoals jij het wilt. Vertel ons wat je wensen zijn. Wij bieden jou een vrijblijvend reisvoorstel aan. Doorloop hier ons stappenplan.

Routes Transmongolië Express

Route: Moskou – Ulaanbaatar – Beijing (of andersom). Wil je starten of eindigen in St. Petersburg dan is dat zeker mogelijk en een absolute aanrader.

Bekijk de verschillende tussenstops en verlengingen die je kunt inbouwen tijdens je reis met de Transmongolië Express op onderstaande kaart. Wil je je reis helemaal zelf samenstellen of liever een vast pakket kiezen? We hebben allerlei vaste pakketten samengesteld zodat je gemakkelijk iets passends voor jou kunt vinden, zowel qua route als kosten.

Routekaart Transmongolië Express

Deze route mét een stop aan het Baikalmeer?
Deze variant van de Transmongolië Express noemen we de Transmongolië Express met Baikalmeer (Voorheen Trans Baikal Express).

De Trans Mongolië Express, een geweldige treinreis voert je langs drie landen, drie culturen: Alles in één avontuur! Geniet van Rusland, Mongolië en China vanuit een comfortabele treincoupé. Een bijzondere treinreis van Moskou dwars door Siberië en het ongerepte Mongolië naar Beijing. In één rondreis zet je zowel voet op het Rode Plein als de Chinese Muur, reis je door de gigantische Gobi Woestijn en bezoek je de lokale nomaden in Mongolië. De Trans Mongolië Express is er nu ook als Single groepsreis Transmongolië Express!

Luxeniveau

Tijdens je reis stop je in diverse steden. Voor het verblijf in die steden kies je een luxeniveau van Budgethotels tot Comfort (4 sterren). De Trans Mongolië Express kun je zowel in een budget, middenklasse (standaard) als een comfort reis boeken dus laat je inspireren en boek meteen. Wil je niet zelf samenstellen maar een kant-en-klare reis boeken met vluchten en een compleet excursiepakket? Boek dan de compleet variant.

Groepsreizen

Voor diegenen die liever aansluiten bij een groepsreis met een reisleider, bieden we natuurlijk ook allerlei groepsreizen met de Transmongolië Express aan.

Bekijk nu ook de filmtrailer van onze Trans Mongolië Express reis!

Wil je verlengen of extra excursies inbouwen? Of de route van de Trans Mongolië Express andersom reizen? Alles kan. Bekijk per reis de mogelijke excursies en verlengingen of vraag naar de omgekeerde route.

VIDEO?

Wat is er beter dan beeldmateriaal om je te inspireren? Kijk snel naar onze eigen filmtrailer!
video trans mongolië express