Trans Mongolië Express

> KIES EEN VOORBEELDREIS <

Routes Transmongolië Express

Route: Moskou – Ulaanbaatar – Beijing (of andersom). Wil je starten of eindigen in St. Petersburg dan is dat zeker mogelijk en een absolute aanrader.

Bekijk de verschillende fantastische tussenstops en verlengingen die je kunt inbouwen tijdens je reis met de Transmongolië Express op onderstaande kaart. Wil je je reis helemaal zelf samenstellen of liever een vast pakket kiezen? We hebben allerlei vaste pakketten samengesteld zodat je gemakkelijk iets passends voor jou kunt vinden, zowel qua route als kosten.

Deze route mét een stop aan het Baikalmeer?
Deze variant van de Trans Mongolië Express noemen we de Trans Baikal Express.

De Trans Mongolië Express, een geweldige treinreis voert je langs drie landen, drie culturen: Alles in één avontuur! Geniet van Rusland, Mongolië en China vanuit een comfortabele treincoupé. Een bijzondere treinreis van Moskou dwars door Siberië en het ongerepte Mongolië naar Beijing. In één rondreis zet je zowel voet op het Rode Plein als de Chinese Muur, reis je door de gigantische Gobi Woestijn en bezoek je de lokale nomaden in Mongolië. De Trans Mongolië Express is er nu ook als Single groepsreis Transmongolië Express!

Routekaart Trans Mongolie Express - Tiara Tours

Luxeniveau

Tijdens je reis stop je in diverse steden. Voor het verblijf in die steden kies je een luxeniveau van Budgethotels tot Comfort (4 sterren). De Trans Mongolië Express kun je zowel in een budget, middenklasse (standaard) als een comfort reis boeken dus laat je inspireren en boek meteen. Wil je niet zelf samenstellen maar een kant-en-klare reis boeken met vluchten en een compleet excursiepakket? Boek dan de compleet variant.

Groepsreizen

Voor diegenen die liever aansluiten bij een groepsreis met een reisleider, bieden we natuurlijk ook allerlei groepsreizen met de Transmongolië Express aan.

Bekijk nu ook de filmtrailer van onze Trans Mongolië Express reis!

Wil je verlengen of extra excursies inbouwen? Of de route van de Trans Mongolië Express andersom reizen? Alles kan. Bekijk per reis de mogelijke excursies en verlengingen of vraag naar de omgekeerde route.

 

VIDEO?

Wat is er beter dan beeldmateriaal om je te inspireren? Kijk snel naar onze eigen filmtrailer!
video trans mongolië express