Transmantsjoerije Express

Vanwege de situatie Oekraïne voeren wij momenteel geen reizen uit naar zowel Rusland als Oekraïne. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een negatief reisadvies afgegeven voor Rusland. Wij hopen samen met onze collega’s in Oekraïne en Rusland dat er snel een oplossing komt om dit gruwelijke conflict te beëindigen.

TRANSMANTSJOERIJE EXPRESS – Individuele reizen

Vaste reis of zelf samenstellen?
Vaste rondreizen – Deze speciaal samengestelde reis vinden wij een echte aanrader. Bekijk hem hieronder.
Zelf samenstellen – Maak jouw reis helemaal op maat, zoals jij het wilt. Vertel ons wat je wensen zijn. Wij bieden jou een vrijblijvend reisvoorstel aan.


Reis je liever in een groep?
Kies dan voor een route met de Trans Siberië Express of Trans Mongolië Express. Beleef je reis in een kleine groep (maximaal 16 reizigers). Je reist onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding. Bekijk ook onze singlereizen op die routes.


Trans Mantsjoerije Express

Route: Moskou – Beijing via Mantsjoerije China

De Trans Mantsjoerije Express: Een geweldige treinreis die start in Moskou en je voert langs een gedeelte van het Trans Siberische traject, via de Chinese provincie Mantsjoerije naar het uiteindelijke eindstation: Beijing. Een exclusieve droomroute.

Bekijk snel de voorbeeld reisprogramma’s en meer details over deze geweldige reis. Wil je verlengen of extra excursies inbouwen? Alles kan. Bekijk per reis de mogelijke excursies en verlengingen.

Toch nog vragen? Chat, Mail of bel direct met een van onze Trans Mantsjoerije specialisten!