Transsiberië Express

> KIES JE ROUTE <

TRANSSIBERIE EXPRESS
Dé beroemdste, langste en meest epische treinreis ter wereld. Voor velen een levensdroom.
De Transsiberië Express, een verzamelnaam voor meerdere routes.

Kies jouw favoriete route
1. Transsiberië Express – van Moskou naar Vladivostok
2. Transmongolië Express – van Moskou naar Beijing
3. BAM Express – van Moskou naar Vladivostok

Uitgebreid lezen over de verschillende routes doe je hieronder.

De Transsiberië Express, de treinreis der treinreizen!

Routes Transsiberië Express

Er lopen verschillende routes over de spoorlijnen door Rusland, maar alle treinreizen kunnen vallen onder de noemer Transsiberië Express ofwel de Trans-Siberische spoorlijn. Kies hieronder welke treinreis route je wilt volgen en bereid je voor op een waanzinnig mooie reis over de Trans-Siberische spoorlijn.

route transsiberië express

Kosten Transsiberië Express?

De kosten en treintarieven voor de verschillende routes met de Transsiberië Express lopen uiteen, maar voor een georganiseerde reis excl. vluchten ben je al vanaf €699,- klaar. Laat je door onze specialisten uitgebreid voorlichten over de kosten van de Transsiberië Express, de tarieven van de Transmongolië express of welk budget je nodig hebt voor jouw reis.

Verschil Transsiberië en Trans Mongolië Express?

Het belangrijkste verschil tussen deze twee zit hem in de route. De originele Trans Siberië Express volgt de route Moskou – Vladivostok, de Trans Mongolië Express van Moskou naar Beijing via Mongolië. De Transmongolië Express is veruit de meest geboekte reis, vanwege de diversiteit die de 3 landen Rusland, Mongolië en China bieden.

TRANSSIBERIE EXPRESS

Route: Moskou – Vladivostok
De beroemdste treinreis ter wereld, de Transsiberië Express. Het langste treintraject ter wereld door één en hetzelfde land. Reis 9200 km door het ongerepte Siberische landschap en bijzondere steden!

Bekijk snel onze Transsiberië Express voorbeeldreizen. Bekijk nu ook de filmtrailer van onze Trans Mongolië Express reis!

TRANS MONGOLIË EXPRESS

Route: Moskou – Ulaanbaatar – Beijing (onze treinroute tip!)
Drie landen, drie culturen, één avontuur! Een bijzondere treinreis per Trans Mongolië Expres van Moskou dwars door Siberië en het ongerepte Mongolië naar Beijing. De variant van deze route, waar een tussenstop aan het Baikalmeer is ingebouwd, wordt soms ook de Trans Baikal Express genoemd.

Bekijk snel onze Trans Mongolië Express voorbeeldreizen.

BAM EXPRESS/ BAIKAL AMOER MAGISTRALE

Route: Moskou – Vladivostok (noordelijke route)
Het Baikal-Amoer Spoor (kortweg BAM genoemd) is een 4.000 km tellend treinavontuur dwars door het hart van het ruige en onherbergzame Oost-Siberië.

Bekijk snel onze BAM Express treinreis.

TRANS BAIKAL EXPRESS

Route: Moskou – Irkutsk – Beijing
Een geweldige treinreis van Moskou, via Irkutsk en het Baikal meer, richting Ulaan Baatar in Mongolië en als laatste Beijing.

Bekijk snel onze Trans Baikal Express voorbeeldreizen.

Meer informatie over de Trans Siberië Express (alle routes)?
Bekijk hier alle gedetailleerde reisinformatie over de Transsiberië Express.

 

Transsiberië of Trans Mongolië Express met kinderen?

Overweeg je te reizen met de kinderen, baby of peuter? Lees alles over reizen met kinderen in de transsiberië express en langs de routes.