Transsiberië Express

> KIES JE ROUTE <

TRANSSIBERIE EXPRESS
Dé beroemdste, langste en meest epische treinreis ter wereld. Voor velen een levensdroom.
De Transsiberië Express, een verzamelnaam voor meerdere routes.

Kies jouw favoriete route
1. Transsiberië Express – Moskou ► Vladivostok
2. Transmongolië Express – Moskou ► Beijing
3. Transmantsjoerije Express – Moskou ► Beijing via Harbin
4. BAM Express – Moskou ► Vladivostok
Alle routes kunnen ook in omgekeerde richting worden uitgevoerd.

Uitgebreid lezen over de verschillende routes doe je hieronder.

De Transsiberië Express, de treinreis der treinreizen!

Routes Transsiberië Express

Er lopen verschillende routes over de spoorlijnen door Rusland, maar alle treinreizen kunnen vallen onder de noemer Transsiberië Express ofwel de Trans-Siberische spoorlijn. Kies hieronder welke treinreis route je wilt volgen en bereid je voor op een waanzinnig mooie reis over de Trans-Siberische spoorlijn.

Alle routes Transsiberie Express

Verschil Transsiberië en Transmongolië Express?

Het belangrijkste verschil tussen deze twee zit hem in de route. De originele Transsiberië Express volgt de route Moskou – Vladivostok. De Transmongolië Express is de route van Moskou naar Beijing via Mongolië. De Transmongolië Express is veruit de meest geboekte reis, vanwege de diversiteit die de 3 landen Rusland, Mongolië en China bieden.

TRANSSIBERIE EXPRESS

Route: Moskou – Vladivostok
De beroemdste treinreis ter wereld, de Transsiberië Express. Het langste treintraject ter wereld door één en hetzelfde land. Reis 9200 km door het ongerepte Siberische landschap en bijzondere steden!

Bekijk snel onze Transsiberië Express voorbeeldreizen. Bekijk nu ook de filmtrailer van onze Transmongolië Express reis!

TRANSMONGOLIË EXPRESS

Route: Moskou – Ulaanbaatar – Beijing (onze treinroute tip!)
Drie landen, drie culturen, één avontuur! Een bijzondere treinreis per Transmongolië Expres van Moskou dwars door Siberië en het ongerepte Mongolië naar Beijing. De variant van deze route, waar een uitgebreide tussenstop aan het Baikalmeer is ingebouwd, wordt soms ook de Trans Baikal Express genoemd. Kijk hier voor deze variant.

Bekijk snel onze Transmongolië Express voorbeeldreizen.

BAM EXPRESS/ BAIKAL AMOER MAGISTRALE

Route: Moskou – Vladivostok (noordelijke route)
Het Baikal-Amoer Spoor (kortweg BAM genoemd) is een 4.300 km tellend treinavontuur dwars door het hart van het ruige en onherbergzame Oost-Siberië. Deze alternatieve, veel rustigere en afgelegen route volgt de noordkant van het Baikalmeer naar Tynda en Komsomolsk voordat deze weer aansluit op het Transsiberische spoor naar Khabarovsk en Vladivostok.

Bekijk snel onze BAM Express treinreis.

Kosten Transsiberië Express?

De kosten en treintarieven voor de verschillende routes met de Transsiberië Express lopen uiteen, maar voor een georganiseerde reis excl. vluchten kun je al vanaf €699,- klaar zijn. Laat je door onze specialisten uitgebreid voorlichten over de kosten van de Transsiberië Express, de tarieven van de Transmongolië express of welk budget je nodig hebt voor jouw reis. Lees hier meer over de kosten en een rekenvoorbeeld.

Transsiberië of Trans Mongolië Express met kinderen?

Overweeg je te reizen met de kinderen, baby of peuter? Lees alles over reizen met kinderen in de transsiberië express en langs de routes.

 

Meest gestelde vragen over de Transsiberië Express? Lees hier alle antwoorden. Meer weten? Neem contact op!