Floortje & andere partners

Omdat we stiekem best trots zijn op onze reizen én onze reizigers, laten we hieronder graag zien wie er allemaal met ons gereisd heeft en welke samenwerkingen met belangrijke partners we nog meer hebben…

Floortje Dessing reisde met Tiara Tours in de Transmongolië Express

Meerdere reisprogramma’s hebben onze hulp ingeroepen in de afgelopen jaren. Denk aan Floortje Dessing (RTL) voor haar reis in de Transmongolië Express, maar ook Johnny de Mol en Katja Schuurman in Waar is de Mol in Mongolië (SBS6) en Radio 1 Vlaanderen in de Transsiberië Express. 

 

Print Friendly, PDF & Email
 • Floortje Dessing

  RTL Travel

  Floortje Dessing reisde met Tiara in de Transmongolië Express.

  De reizen én expertise van Tiara Tours worden regelmatig ingezet voor TV programma’s. In de afgelopen jaren hebben wij de reizen voor reisprogramma’s met onder andere Floortje Dessing (RTL) mogen verzorgen. Ook zij koos voor onze expertise en reisde, verzorgd door Tiara Tours, met de Trans Mongolië Express van Moskou naar Beijing. Haar reis werd in delen uitgezonden en in oktober/ november 2017
  herhaald op RTL4.

 • Waar is de Mol Mongolie Katja Schuurman Johnny de Mol

  Waar is de Mol?

  met Katja Schuurman

  Katja Schuurman en Johnny de Mol reisden in het SBS6 programma ‘Waar is de Mol?’ met ons, volledig verzorgd door Mongolië voor hun programma.. Topkok Julius Jaspers maakte een kookreis met ons in datzelfde bijzondere Mongolië.

 • Radio 1 Vlaanderen

  Ward Bogaert & Johan de Boose

  De Vlaamse DJ’s van radio 1, Ward Bogaert en Johan de Boose hebben tijdens het WK voetbal in Rusland (2018) verslag gedaan vanuit de Transsiberië Express, verzorgd door ons. Zo konden zij de Vlamingen live op de hoogte houden van de Rode Duivels tijdens hun avonturen op het wereldkampioenschap voetbal.

 • Martijn Krabbé Mongolië

  Martijn Krabbé & Herman den Blijker

  Op de Proef Gesteld in Mongolië

  Voor RTL 4 maakten topkok Herman en presentator Martijn een culinaire reis door Mongolië. Wij mochten hiervoor de reis verzorgen als Mongolië specialist.

 • anwb tui kras samenwerkingen 1

  Samenwerking FOX ANWB reizen en TUI/ Kras


  Omdat onze reizen zoveel kennis van een reisorganisatie vergen en zo bijzonder zijn, hebben ook collega reisorganisaties ons gevraagd reizen met de Transmongolië Express voor hun reizigers te ontwikkelen. Zo bieden inmiddels ook Kras reizen / TUI en Fox Verre Reizen van ANWB door Tiara Tours uitgevoerde groepsreizen aan.

 • KLM Royal Dutch Airlines Logo

  KLM partner


  Wij willen onze klanten ontzorgen en kwaliteit en betrouwbaarheid bieden tegen een betaalbare prijs. Wij kunnen als partner van o.a. KLM aantrekkelijke tarieven aanbieden aan onze klanten. Daarnaast hebben wij bij KLM uiteraard directe contactpersonen om onze reizigers nog beter te kunnen servicen.

 • columbus

  Columbus Travel Magazine

  Meerdere publicaties

  Door de jaren heen hebben wij regelmatig samengewerkt met Columbus om onze reizen op een geweldige manier onder woorden te brengen, vergezeld van prachtig beeldmateriaal. De laatste editie bracht ons samen in een reis door de Altai in Mongolië.

 • ReisOrakel Jaarprijs 2019 prijs kwaliteit hr

  Beste Reisorganisatie 2019

  Reisorakel Award

  Dat we hard werken om onze reizigers blij te maken zien we terug in de
  Award voor Beste Reisorganisatie. in de categorie prijs/ kwaliteit van Reisorakel in 2019, met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4!

  Onze reizigers zijn ook op reviewsites Rondreis.nl en Reisgraag.nl duidelijk over onze service.

  Onze gemiddelde scores van 9,1 en 8,8 maken ons trots.

 • Tiara op TV Kraak 2

  TV Uitzending Kraak


  Eigenaresse Silvie was te gast tijdens de live uitzending van Kraak op Omroep Brabant om te praten over hoe zij er als ondernemer in de reisbranche voor zorgt dat Tiara Tours nóg sterker uit de corona crisis komt.