Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Tiara Tours

Bezoek ons (op afspraak) in ons historische pand, vlakbij het station in Breda.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Breda CS. Vanaf het aankomstperron loop je richting de uitgang ‘Centrumzijde’ van het station. Buiten het station loop je direct links en na 100 meter de eerste straat rechts. Dit is de Meerten Verhoffstraat. Je bent er bijna!

Na 150 meter zijn wij gevestigd aan het einde van de straat, aan de rechterkant in een geweldig mooi rijksmonument uit 1875. Je ziet vanzelf ons bord bij de ingang van het pand. Wij zijn gevestigd op de bovenste verdieping.

Met de auto

We verwelkomen je graag op de: Meerten Verhoffstraat 1, 4811 AR in Breda. Volg de borden Breda centrum, vervolgens station en je bent minder dan 200 meter van ons pand verwijderd. Je kunt je auto (betaald) parkeren aan de Meerten Verhoffstraat of omliggende straten. Eenmaal in de Meerten Verhoffstraat aangekomen zijn wij gevestigd op de hoek van de Delpratsingel en de Meerten Verhoffstraat in een prachtig pand. Je vindt ons op de bovenverdieping van dit prachtige pand.

Bekijk hier alvast onze ligging!

Moeilijk ter been?

Aangezien wij op de bovenste verdieping zijn gevestigd (geen lift aanwezig) graag even contact als je minder gemakkelijk traploopt.

Print Friendly, PDF & Email