Turkmenistan

KIES JOUW IDEALE REIS
Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, excursies/dagtrips, trekkings, gidsen en eventuele vluchten.

ZELF SAMENSTELLEN
De individuele rondreizen zijn door ons met zorg samengesteld. Wil je een van deze reizen zelf samenstellen? Vertel ons je wensen en je ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

Rondreizen naar Turkmenistan?

Kan het nog mooier? Ja, Turkmenistan voegen we toe aan de mogelijkheden om nóg meer te ervaren, ontdekken, beleven! Turkmenistan is door haar ligging tussen het oude Perzië (Iran), Oezbekistan, Kazachstan en de Kaspische Zee lang verborgen gebleven voor de reiziger. Met een oude Sovjet inslag en een Ottomaanse basis een mooie aanvulling op een reis naar Centraal Azië!

We verzorgen met veel liefde je (gecombineerde) rondreis door Turkmenistan. Onze reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen of uitbreiden van een reis om over te vertellen aan de hele wereld. Turkmenistan hebben we alvast geweldig gecombineerd met een reis door Oezbekistan.

Kijk snel, start met dromen en boek een reis naar Turkmenistan!