Rusland

REIZEN DOOR RUSLAND MOMENTEEL NIET MOGELIJK
Vanwege de situatie Oekraïne voeren wij momenteel geen reizen uit naar zowel Rusland als Oekraïne. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een negatief reisadvies afgegeven voor Rusland. Wij hopen samen met onze collega’s in Oekraïne en Rusland dat er snel een oplossing komt om dit gruwelijke conflict te beëindigen.

Stedenreizen & Rondreizen Rusland?

Maak een van onze unieke rondreizen of stedentrips door Rusland. Droom van de tsarentijd of her-beleef de oude Sovjet tijden in Moskou en Sint Petersburg tijdens een unieke stedentrip of een bezoek aan het, ten tijde van de ramp Russische, Kiev en Tsjernobyl.

Andere rondreizen Rusland? Natuurlijk maak je ook de wereldberoemde treinreis met de Transsiberië Express door Rusland via Tiara Tours. De Trans Mongolië Express, Transmantsjoerije Express en de BAM Express voeren je ook door de geweldige steden en landschappen van Rusland.

Liever vanaf het water de natuur in Rusland beleven? Maak een riviercruise tussen Moskou en Sint Petersburg. Alles kan, volledig verzorgd of op maat. Je rondreis door Rusland start hier!

Vragen? Chat, mail of bel direct met een van onze Rusland specialisten!