Oezbekistan & Centraal Azië

KIES JOUW IDEALE REIS
1. Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, treintickets, excursies/dagtrips, gidsen en eventuele vluchten.
2. Groepsreis – beleef in groepsverband met internationale reizigers samen deze reis. Onder begeleiding van lokale Engelssprekende gidsen.

ZELF SAMENSTELLEN
Onderstaande rondreizen zijn door ons met zorg samengesteld. Wil je een van deze reizen zelf samenstellen? Vertel ons je wensen en je ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

RONDREIZEN OEZBEKISTAN & CENTRAAL AZIE?

Unieke rondreizen door Oezbekistan laten je smullen van verrassingen voor alle zintuigen! Oezbekistan is een van de meest fascinerende landen van Centraal-Azië. De Oezbeekse cultuur kenmerkt zich door grootse bouwwerken, versierd met turkoois mozaïek, prachtige betegelde minaretten en de kleurrijke markten en bazaars. Slenter door smalle straten langs lemen huizen en ontmoet de vriendelijke Oezbeekse bevolking. Maak kennis met de Oezbeekse cultuur in een van de vele theehuizen.

Maak een unieke rondreis door Oezbekistan per trein of per auto. Bezoek de steden Samarkand, Tashkent en Boechara en treed in de voetsporen van Marco Polo.

Het sprookje van duizend-en-één nacht komt tot leven!

Tiara Tours verzorgt je rondreis door Oezbekistan op maat.

Bekijk ook onze reizen langs de zijderoute!
Vragen? Onze deskundige reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van dé droomreis door Oezbekistan!