Nepal

KIES JOUW IDEALE REIS
Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, excursies/dagtrips, trekkings, gidsen en eventuele vluchten.

ZELF SAMENSTELLEN
Onderstaande rondreizen zijn door ons met zorg samengesteld. Wil je een van deze reizen zelf samenstellen? Vertel ons je wensen en je ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

Rondreizen Nepal?

Een rondreis door Nepal is niet te vergelijken met welk ander land in Azië dan ook. Vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt in Kathmandu ben je in een compleet andere wereld. In Nepal lijkt het of je teruggaat in de tijd als je kijkt naar de mensen en het straatbeeld om je heen. Dat Nepal een waanzinnig veelzijdig land is, kan niemand ontkennen. Echte cultuursnuivers en natuurliefhebbers komen zeker tot hun recht en ook de adrenalinejunks komen niets te kort tijdens een rondreis in Nepal. Een mooie combinatie van deze 3 vind je terug in onze rondreis door Nepal. In de stad Kathmandu vind je prachtig kleurrijke tempels waarbij je Boeddha in de ogen kunt aankijken. Je maakt een trekking in het Himalaya gebergte en spot wildlife in Chitwan National Park. Alle elementen voor een gevarieerde vakantie zijn aanwezig!

Rondreizen in Nepal zijn ook fantastisch te combineren met bijvoorbeeld groepsreizen Tibet of een individuele rondreis naar India en Nepal!

Kijk snel en ga Nepal ontdekken!