Mongolië

AVONTUURLIJKE RONDREIZEN MONGOLIË

Rondreizen in Mongolië betekent: Oneindige, ongerepte steppen, urenlang hobbelen over karrensporen en onverharde wegen. Slapen in gertenten en bij gastvrije nomadenfamilies die leven volgens eeuwenoude gebruiken en tradities. Contrasten tussen de grote stad Ulaanbaatar en de wijdse omgeving zoals de Gobi woestijn. Een land met 3.200 zonuren per jaar en met een bijzonder rijke flora en fauna. Verde heeft Mongolië de mooiste sterrenhemel ooit. Welkom in Mongolië!

Bezienswaardigheden Mongolië

Bezoek de meest warme en droge regio van Mongolië, de Gobiwoestijn. Maak een boottocht over het Khövsgölmeer, het grootste en diepste zoetwatermeer van Mongolië, wandel of maak een paardrijtocht door ruige bergen en weidse graslanden met grazende paarden, yaks en geiten, bijvoorbeeld in Terelj Nationaal Park. Een rondreis door Mongolië is een ware ontdekkingstocht en een onvergetelijke belevenis! Denk aan het ervaren van het ruige nomadenleven in de Mongoolse Altai of Hustai Nationaal Park. De Mongoolse cultuur leren kennen doe je tijdens het grootse Nadaam Festival of een reis met een extra focus op de natuur, onze Groene Route reis. Alles begint in de grote hoofdstad Ulaanbaatar, stad met meerdere gezichten.

Zoek je de Trans Mongolië Express treinreis? Kijk dan snel naar de verschillende varianten.

Tiara Tours verzorgt jouw rondreis door Mongolië op maat! Onze deskundige reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van dé droomreis door Mongolië.