Kirgizië (Kirgistan)

KIES JOUW IDEALE REIS
Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, excursies/dagtrips, trekkings, gidsen en eventuele vluchten.

ZELF SAMENSTELLEN
Onderstaande rondreizen zijn door ons met zorg samengesteld. Wil je een van deze reizen zelf samenstellen? Vertel ons je wensen en je ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

Rondreizen Kirgizië (Kirgistan)

Tiara Tours presenteert je een overweldigend mooie bestemming: Kirgizië, officieel ook Kirgistan genoemd. Een relatief onbekende, maar unieke reisbestemming in Centraal Azië die zijn weerga niet kent. Ben er snel bij en start je nieuwe droomreis. Rondreizen in Kirgizië betekent: Contrasten beleven in het stadsleven van de bijzondere hoofdstad Bishkek. Maar zeker ook rust, uitgestrekte landschappen, zinnenprikkelende uitzichten en ge-wel-dig lieve mensen. Duik in de prehistorie bij het bekijken van de rotstekeningen van Cholpon-Ata, ervaar de traditionele levenswijze van de lokale bevolking tijdens een overnachting in een Yurt en dwaal af in de Grigorievskoe Gorge met haar heldere rivieren of rondom het meer van Son-Kul en Issyk-Kul. Tiara Tours verzorgt je gehele rondreis door Kirgizë! Onze reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van dé droomreis. Kirgizië is geweldig te combineren met een reis door Oezbekistan en Tiara Tours heeft die combireis Kirgizië en Oezbekistan alvast voor je samengesteld. Kijk snel, start met dromen en boek een reis naar Kirgizië!