China

KIES JOUW IDEALE REIS
1. Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, treintickets, excursies/dagtrips, gidsen en eventuele vluchten.
2. Groepsreis – beleef in een kleine groep van maximaal 16 reizigers samen deze reis, dit onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding.

ZELF SAMENSTELLEN
Onderstaande rondreizen zijn door ons met zorg samengesteld. Wil je een van deze reizen zelf samenstellen? Vertel ons je wensen en je ontvangt van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

Rondreizen China

Maak met Tiara Tours een onvergetelijke rondreis door China! Ontmoet de lokale Chinese bevolking en maak kennis met de Chinese cultuur en eeuwenoude tradities. Wandel over de Chinese Muur en ga op ontdekkingstocht langs prachtige natuurparken, rijstvelden, authentieke dorpen en tempels. Breng een bezoek aan Yangshuo en het Karstgebergte, het wereldberoemde Terracotta Leger nabij Xi’an of ga naar een van de grootste steden van China, Beijing. Voel je meer voor een ontspannen strandvakantie aan het eind van je reis? Bezoek dan het tropische Sanya op het eiland Hainan. Tiara Tours verzorgt je rondreis door China op maat! Onze deskundige reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van dé droomreis.