Bhutan

KIES JOUW IDEALE REIS
Individuele reis – Je reist met je eigen gezelschap of alleen. Alle belangrijke aspecten worden voor je geregeld zodat je onbezorgd van de reis kunt genieten. Denk aan accommodaties, transfers, excursies/dagtrips, trekkings, gidsen en eventuele vluchten.

ZELF SAMENSTELLEN
De individuele rondreizen zijn door ons uit eigen ervaring samengesteld. Je kunt de reis natuurlijk ook naar wens aanpassen.

RONDREIZEN BHUTAN?

Hét best bewaarde mystieke koninkrijk van Azië.

Bhutan bestond in zelfopgelegde isolatie tot de jaren 1950. De eerste groep toeristen kwam in 1974, maar toerisme bleef minimaal. TV en internet werden in 1999 in Bhutan geïntroduceerd, gevolgd door telefooncellen in 2003. Tegenwoordig hebben veel Bhutanezen mobiele telefoons. De koning trad af, tot diep verdriet van zijn onderdanen, in 2006. Modernisering is hier relatief traag, maar dat is precies de charme van Bhutan. Boeddhisme betekent hier mensen ‘gaan met de stroom mee’ en streven naar sereniteit. Geniet van het eenvoudigere leven, het langzamere tempo van het leven en word geraakt door de ongerepte natuur, de spiritualiteit van de vele Dzongs, Chortens en andere heilige plaatsen, evenals de goedaardige gezelligheid van de mensen.

 

Bekijk snel onze reizen naar Bhutan!