Individuele Rondreizen Azië

RONDREIZEN AZIË

Tiara Tours is dé reisspecialist in unieke (individuele) rondreizen Azië met geweldige reizen naar Rusland, Mongolië, China, Tibet, maar ook rondreizen naar Nepal, Oezbekistan, Turkmenistan, Kirgizië en India. Vind je droombestemming en klik voor een overzicht van onze individuele rondreizen en internationale groepsreizen.

RONDREIZEN RUSLAND

Laat je verrassen door de kleuren van Rusland! De zon laat de vele gouden koepels blinken, vrolijk geschilderde houten huizen bepalen het platteland. Bezoek twee van de mooiste steden van Europa of trek erop uit per huurauto of riviercruise.

RONDREIZEN MONGOLIË

Slapen in ger tenten, op bezoek bij Mongoolse nomadenfamilies en urenlang hobbelen over karrensporen over uitgestrekte steppes zonder een andere auto tegen te komen. Oneindige, ongerepte landschappen. Maak een bijzondere rondreis door Mongolië!

RONDREIZEN CHINA

Wandel over de Chinese Muur en ga op ontdekkingstocht langs prachtige natuurparken, rijstvelden, authentieke dorpen en tempels. Breng een bezoek aan het Karstgebergte, het Terracotta Leger of ga naar een van de grootste steden van China, Beijing.

RONDREIZEN TIBET

Een Tibetaanse monnik in een prachtig rood habijt steekt wierookstokjes aan. De gekleurde gebedsvlaggen rondom de tempel wapperen in de wind. Een oase van rust in vergelijking met de bedrijvigheid op straat. Ga terug in de tijd en ontdek Tibet, huis van de Dalai Lama.

RONDREIZEN OEZBEKISTAN

Oezbekistan is een van de meest fascinerende landen van Centraal-Azië. Grootse bouwwerken versierd met turkoois mozaïek en authentieke kleurrijke markten. Slenter tijdens deze rondreis door smalle Oezbeekse straten langs lemen huizen en ontmoet de ongekend vriendelijke bevolking. Het sprookje van duizend-en-één nacht komt tot leven!

RONDREIZEN NEPAL

Nepal is al jaren een favoriet: overweldigende landschappen, intrigerende straatbeelden, ongekend innemende mensen en een geweldige variatie aan wildlife. Een alles-in-één avontuur dat in je foto archief hoort. Kijk meteen verder!