Reisvoorwaarden

Reisvoorwaarden

Tiara Tours is lid van het ANVR, Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Op al onze reizen zijn de ANVR reisvoorwaarden van toepassing. Deze ANVR-Reis- en Boekingsvoorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond tot stand gekomen in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfregulering, zijn herzien in september 2011 en in 2018. Lees hier de ANVR reisvoorwaarden.

*Bij speciale acties kunnen de voorwaarden omtrent de aanbetaling afwijken. Afwijkende voorwaarden worden altijd gecommuniceerd voordat je een boeking definitief maakt.

Niet alles naar wens?

Wanneer er tijdens de reis onderdelen niet naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, maak hier dan zo snel mogelijk melding van bij de lokale contactpersonen of ons kantoor. Waarschijnlijk kunnen we het probleem meteen verhelpen. Wanneer het probleem niet opgelost is, dien je dit duidelijk aan de lokale contactpersonen of direct aan ons te melden. Vervolgens vragen we je de bezwaren bij thuiskomst naar Tiara Tours te sturen/mailen binnen een maand na terugkeer. Wij proberen eventuele klachten of issues binnen een maand naar volle tevredenheid af te handelen. Indien je de klacht niet tijdens de reis aan ons kenbaar hebt gemaakt, kunnen we deze na afloop helaas niet meer in behandeling nemen.

Print Friendly, PDF & Email