Gratis reispresentaties, afspraak en Express Party

Gratis reispresentaties

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Tijdens onze gratis reispresentaties vertellen we vol enthousiasme en uit eigen ervaring alles over de Trans Siberië Express door Rusland en/of Mongolië en China.

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

De presentaties zijn op zondag en duren ongeveer 2,5 uur.
Vanaf 13.00 uur draaien we onze film over de Trans Mongolië Express. De presentaties beginnen normaal gesproken om 13.30 uur. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn en meld je nu direct aan!

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden. Let op: In Breda is dit niet op het kantoor aan de Meerten Verhoffstraat.

**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

19 januari – De Bilt
26 januari – Breda
16 februari – Deventer
23 februari – Leiderdorp
28 februari – Haren (Groningen), let op: in de avond
1 maart – De Bilt
8 maart – Roermond
15 maart – Breda
5 april – Leiderdorp
17 mei – Breda
13 september – Breda
11 oktober – De Bilt
25 oktober – Antwerpen
29 november – Haren
13 december – Breda

Kom kijken bij een van onze presentaties op de vakantiebeurzen in Utrecht, Amsterdam of Groningen!

Afspraak bij Tiara Tours

Graag even persoonlijk om de tafel?
Bij Tiara Tours staat de koffie altijd klaar! Graag wel even op voorhand een afspraak maken, zodat we kunnen zorgen dat een van onze specialisten de tijd voor je kan nemen.

Onze reisspecialisten hebben natuurlijk zeer uitgebreide kennis over en veel ervaring met de reizen die we aanbieden. Aarzel dus niet en laat je persoonlijk voorlichten door een expert.

Bel +31-(0)76-5652879 of mail naar info@tiaratours.nl


Afwijkende openingstijden

Wil je graag een afspraak in de avond? Dat kan op aanvraag dus neem even contact op.

In de maanden februari en maart 2020 zijn wij op zaterdagen ook geopend van 10.00 -17.00 uur.

Express party

Presentatie met familie of vrienden?
Tiara Tours komt graag naar je toe, om een presentatie te geven bij je thuis waar je familie, vrienden, kennissen, buren of wie ook graag op reis gaat bij kunnen zijn. Denk je eraan om bijvoorbeeld de Trans Siberië Express te gaan doen? Wellicht een rondreis door China of Oezbekistan? Geen probleem, de uitgebreide kennis is in huis.

Heb je minimaal 10 deelnemers? Overweeg dan een gezellige, inspirerende Express Party bijvoorbeeld bij je thuis, bij de sportvereniging of in het buurtkroegje.

Bel +31-(0)76-5652879 of mail naar info@tiaratours.nl voor de mogelijkheden!

Print Friendly, PDF & Email
×