Gratis reispresentaties &
persoonlijk adviesgesprek

Gratis reispresentaties

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Gratis online presentatie bijwonen? We organiseren, zeker in deze vreemde tijden, regelmatig digitale presentaties die je gewoon lekker in je luie stoel kunt bijwonen.

Tijdens onze gratis reispresentaties vertellen we vol enthousiasme en uit eigen ervaring alles over de Transsiberië Express door Rusland en/of Mongolië en China of de Zijderoute. Natuurlijk komen de belangrijkste vragen, tips om je voor te bereiden en onze ervaringen uitgebreid aan bod.

Wil je alvast een eerder opgenomen korte presentatie (25 min) over een van onze bestemmingen terugkijken? Neem even contact op.

Presentaties in Coronatijd.
Wij organiseren conform de richtlijnen van de overheid fysieke presentaties door het land, waarbij we uiteraard rekening houden met sociale ruimte en hygiëne. Bekijk hieronder waar en wanneer we deze gratis presentaties weer gepland hebben.
NB. Indien de richtlijnen veranderen kunnen wij besluiten om de presentatie te verplaatsen naar een andere datum.

Transsiberië Express / Trans Mongolië Express?

De presentaties zijn op zondag en duren ongeveer 2,5 uur.

Vanaf 13.00 uur draaien we onze film over de Trans Mongolië Express. De presentaties zelf beginnen normaal gesproken om 13.30 uur. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn en meld je nu direct aan!

Button Aanmelden 2

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden. Let op: In Breda is dit niet op het kantoor aan de Meerten Verhoffstraat.

**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

Wanneer?
Data 2021 worden binnenkort bekend gemaakt.

Button Aanmelden 2

Zijderoute?

In 2021 houden wij weer speciale Zijderoute presentatiemiddagen in Breda. Deze zal maximaal 2 uur duren. Schrijf je hier snel in voor deze middag.

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden.

Afspraak bij Tiara Tours

Graag even een persoonlijk gesprek?
Wij organiseren onze bezoekafspraken in verband met de gezondheidsmaatregelen momenteel digitaal. Dat betekent dat we vrij eenvoudig alles persoonlijk kunnen bespreken via een video gesprek. Daarin kunnen we tevens kaarten e.d. samen bekijken als dat nodig is.

Graag wel even op voorhand een afspraak maken, zodat we kunnen zorgen dat een van onze specialisten de tijd voor je kan nemen.

Onze reisspecialisten hebben natuurlijk zeer uitgebreide kennis over en veel ervaring met de reizen die we aanbieden. Aarzel dus niet en laat je persoonlijk voorlichten door een expert.

Bel +31-(0)76-5652879, chat via onze site, stuur een whatsapp of mail naar info@tiaratours.nl

Button Contact Opnemen 1 1

Printico
gratis reispresentaties tiara tours