Gratis reispresentaties, afspraak en Express Party

Gratis (digitale) reispresentaties

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Gratis online presentatie bijwonen? We organiseren, zeker in deze vreemde tijden, regelmatig digitale presentaties die je gewoon lekker in je luie stoel kunt bijwonen. Wil je alvast een eerder opgenomen korte presentatie (25 min) terugkijken? Laat het ons weten via deze pagina!

Tijdens onze gratis reispresentaties vertellen we vol enthousiasme en uit eigen ervaring alles over de Transsiberië Express door Rusland en/of Mongolië en China of de Zijderoute. Natuurlijk komen de belangrijkste vragen, tips om je voor te bereiden en onze ervaringen uitgebreid aan bod.

Presentaties na Coronatijd.
Als fysieke presentaties door het land weer toegestaan zijn zullen we die ook weer gaan organiseren. Voorlopig staan er na de zomer weer presentaties door het hele land ingepland.

Transsiberië Express / Trans Mongolië Express?
De presentaties na de zomer zijn op zondag en duren ongeveer 2,5 uur.

Vanaf 13.00 uur draaien we onze film over de Trans Mongolië Express. De presentaties beginnen normaal gesproken om 13.30 uur. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn en meld je nu direct aan!

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden. Let op: In Breda is dit niet op het kantoor aan de Meerten Verhoffstraat.

**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

Wanneer?
13 september – Breda
11 oktober – De Bilt
25 oktober – Antwerpen
08 november – Breda (Zijderoute)
29 november – Haren
13 december – Breda

Zijderoute?
Op zondag 8 november houden wij een speciale Zijderoute presentatiemiddag in Breda. Deze zal maximaal 2 uur duren. Schrijf je hier snel in voor deze middag.

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden.

Afspraak bij Tiara Tours

Graag even een persoonlijk gesprek?
Wij organiseren onze bezoekafspraken in verband met de gezondheidsmaatregelen momenteel digitaal. Dat betekent dat we vrij eenvoudig alles persoonlijk kunnen bespreken via een video gesprek. Daarin kunnen we tevens kaarten e.d. samen bekijken als dat nodig is.

Graag wel even op voorhand een afspraak maken, zodat we kunnen zorgen dat een van onze specialisten de tijd voor je kan nemen.

Onze reisspecialisten hebben natuurlijk zeer uitgebreide kennis over en veel ervaring met de reizen die we aanbieden. Aarzel dus niet en laat je persoonlijk voorlichten door een expert.

Bel +31-(0)76-5652879, chat via onze site, stuur een whatsapp of mail naar info@tiaratours.nl

Express party

Presentatie met familie of vrienden?
Tiara Tours komt graag naar je toe, om een presentatie te geven bij je thuis waar je familie, vrienden, kennissen, buren of wie ook graag op reis gaat bij kunnen zijn. Denk je eraan om bijvoorbeeld de Trans Siberië Express te gaan doen? Wellicht een rondreis door China of Oezbekistan? Geen probleem, de uitgebreide kennis is in huis.

Heb je minimaal 10 deelnemers? Overweeg dan een gezellige, inspirerende Express Party bijvoorbeeld bij je thuis, bij de sportvereniging of in het buurtkroegje. Let op: Wij organiseren de express parties momenteel alleen digitaal.

Bel +31-(0)76-5652879 of mail naar info@tiaratours.nl voor de mogelijkheden!

Print Friendly, PDF & Email
gratis reispresentaties tiara tours