Gratis reispresentaties &
persoonlijk adviesgesprek

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Wil je geïnspireerd worden? Of gewoon al je vragen beantwoord zien door een specialist? Of wil je je plannen een beetje extra concreter maken? We hebben voor iedereen een passende oplossing. Zoals we dat ook doen bij het samenstellen van reizen:

  • Reispresentaties: Presentatie over de Transsiberië/ Transmongolië Express door het land
  • Afspraak op ons hoofdkwartier in Breda
  • Meet & greet: persoonlijke afspraak door het hele land

Afspraak bij Tiara Tours

Persoonlijk gesprek bij ons op kantoor?
Wil je graag even persoonlijk om de tafel om samen met een ervaren reisspecialist jouw wensen door te spreken? Dat kan bij ons op kantoor. Maak wel eerst een afspraak, zodat we kunnen zorgen dat een van onze specialisten de tijd voor je kan nemen.

Bel +31-(0)76-5652879, chat via onze site, stuur een whatsapp of mail naar info@tiaratours.nl

Button Contact Opnemen 1 1

Meet & greet

Reserveer een vrijblijvende, persoonlijke afspraak door het land, waarbij jij een van onze specialisten al jouw specifieke vragen kunt stellen over alle reizen uit ons aanbod. We zijn on tour, dus reserveer snel jouw plekje op een van de locaties die we aandoen. En laat ons even weten welke reis je zo graag zou maken.

Data:

Data volgen zeer binnenkort

button aanmelden meet greet

Reispresentaties Transsiberië Express

Meld je aan voor een van de gratis reispresentaties over de Transsiberië Express / Transmongolië Express. Je komt alles te weten over de mogelijke routes, tussenstops, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reizen, die we natuurlijk zelf gemaakt hebben. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij ons eigen foto én videomateriaal met o.a. unieke drone beelden.

Data:

Data volgen zeer binnenkort

button aanmelden reispresentatie

Online presentatie kijken?

Gratis video presentatie bekijken? We hebben van de meeste reizen gewoon een digitale presentatie. Tijdens de lunch of op de bank een half uur kijken en luisreren hoe je de Transsiberië Express of Zijderoute reis nu eigenlijk voorbereid en plant. En wat de mogelijkheden en smaakjes zijn.  En natuurlijk komen ook hier de belangrijkste vragen, tips en onze ervaringen uitgebreid aan bod. Neem even contact op zodat we de juiste presentatie naar je kunnen sturen.
**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

Presentaties & afspraken in post-coronatijd

Wij organiseren conform de richtlijnen van de overheid fysieke presentaties & afspraken door het land, waarbij we uiteraard rekening houden met sociale ruimte en hygiëne. NB. Indien de richtlijnen onverhoopt mochten veranderen kunnen wij besluiten om de presentatie te verplaatsen naar een andere datum.

Print Friendly, PDF & Email
gratis reispresentaties tiara tours