Gratis reispresentaties &
persoonlijk adviesgesprek

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Wil je geïnspireerd worden? Of gewoon al je vragen beantwoord zien door een specialist? Of wil je je plannen een beetje extra concreter maken? We hebben voor iedereen een passende oplossing. Zoals we dat ook doen bij het samenstellen van reizen:

  • Reispresentaties: Presentatie over de Transsiberië/ Transmongolië Express door het land
  • Afspraak op ons hoofdkwartier in Breda
  • Meet & greet: persoonlijke afspraak door het hele land

 

Reispresentaties Transsiberië Express

Meld je aan voor een van de gratis reispresentaties over de Transsiberië Express / Transmongolië Express. Je komt alles te weten over de mogelijke routes, tussenstops, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reizen, die we natuurlijk zelf gemaakt hebben. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij ons eigen foto én videomateriaal met o.a. unieke drone beelden.

Data:

19 sep 2021 – Presentatie Breda
31 okt 2021 – Presentatie Utrecht / De Bilt
21 nov 2021 – Presentatie Breda
16 jan 2022 – Presentatie Utrecht / De Bilt
30 jan 2022 – Presentatie Breda
13 feb 2022 – Presentatie Deventer
13 mrt 2022 – Presentatie Groningen
27 mrt 2022 – Presentatie Breda
10 apr 2022 – Presentatie Utrecht / De Bilt
18 sep 2022 – Presentatie Breda
30 okt 2022 – Presentatie Utrecht / De Bilt

Button Aanmelden Reispresentatie

 

Presentatie over de Zijderoute?

De data voor zijderoute presentaties zijn nog niet bekend. Neem hiervoor even contact met ons op.
 

Afspraak bij Tiara Tours

Persoonlijk gesprek bij ons op kantoor?
Wij organiseren onze bezoekafspraken op kantoor in verband met de gezondheidsmaatregelen momenteel nog even digitaal. Dat betekent dat we vrij eenvoudig alles persoonlijk kunnen bespreken via een video gesprek. Daarin kunnen we tevens kaarten e.d. samen bekijken als dat nodig is. Als de maatregelen versoepeld worden is het weer mogelijk om in ons hoofdkwartier af te spreken.

Graag wel even op voorhand een afspraak maken, zodat we kunnen zorgen dat een van onze specialisten de tijd voor je kan nemen.

Onze reisspecialisten hebben natuurlijk zeer uitgebreide kennis over en veel ervaring met de reizen die we aanbieden. Aarzel dus niet en laat je persoonlijk voorlichten door een expert.

Bel +31-(0)76-5652879, chat via onze site, stuur een whatsapp of mail naar info@tiaratours.nl

Button Contact Opnemen 1 1
 

Meet & greet

Reserveer een vrijblijvende, persoonlijke afspraak door het land, waarbij jij een van onze specialisten al jouw specifieke vragen kunt stellen over alle reizen uit ons aanbod. We zijn on tour, dus reserveer snel jouw plekje op een van de locaties die we aandoen. En laat ons even weten welke reis je zo graag zou maken.

Data:

10 okt 2021 – Meet & greet Deventer
07 nov 2021 – Meet & greet Amsterdam
20 feb 2022 – Meet & greet Amsterdam
12 mrt 2022 – Meet & greet Groningen
24 apr 2022 – Meet & greet Roermond
01 mei 2022 – Meet & greet Amsterdam
22 mei 2022 – Meet & greet Enschede
12 jun 2022 – Meet & greet Nijmegen

Button Aanmelden Meet Greet
 

Online presentatie kijken?

Gratis video presentatie bekijken? We hebben van de meeste reizen gewoon een digitale presentatie. Tijdens de lunch of op de bank een half uur kijken en luisreren hoe je de Transsiberië Express of Zijderoute reis nu eigenlijk voorbereid en plant. En wat de mogelijkheden en smaakjes zijn.  En natuurlijk komen ook hier de belangrijkste vragen, tips en onze ervaringen uitgebreid aan bod. Neem even contact op zodat we de juiste presentatie naar je kunnen sturen.
**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

Presentaties & afspraken in Coronatijd

Wij organiseren conform de richtlijnen van de overheid fysieke presentaties & afspraken door het land, waarbij we uiteraard rekening houden met sociale ruimte en hygiëne. NB. Indien de richtlijnen veranderen kunnen wij besluiten om de presentatie te verplaatsen naar een andere datum.

Printico
gratis reispresentaties tiara tours