Gratis reispresentaties, afspraak en Express Party

Gratis reispresentaties

To be inspired is great, to inspire is incredible.
Tijdens onze gratis reispresentaties vertellen we vol enthousiasme en uit eigen ervaring alles over de Trans Siberië Express door Rusland en/of Mongolië en China.

Je komt alles te weten over de mogelijke routes, bestemmingen, do’s en dont’s, het verblijf en de praktische zaken van deze bijzondere reis. Daarnaast kun je alvast wegdromen bij het eigen foto materiaal dat wordt getoond.

De presentaties zijn op zondag en duren ongeveer 2,5 uur.
Vanaf 13.00 uur draaien we onze film over de Trans Mongolië Express. De presentaties beginnen normaal gesproken om 13.30 uur. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn en  meld je nu direct aan!

Ongeveer een week voor aanvang van de presentatie ontvang je een uitnodiging met onder andere de locatie waar het event zal plaatsvinden. In Breda is dit niet op het kantoor aan de Meerten Verhoffstraat.

**Aanmelden voor de presentaties die niet op de beurzen zijn kan tot uiterlijk vrijdag 17.30 uur voor de desbetreffende zondag.**

8 december 2019 – Haren (Groningen)
15 december 2019 – Breda

Afspraak bij Tiara Tours

Graag even persoonlijk om de tafel?
Bij Tiara Tours staat de koffie altijd klaar! Graag wel even op voorhand een afspraak maken, zodat we zeker weten dat er iemand met de benodigde expertise aanwezig is.

Onze reisspecialisten hebben natuurlijk zeer uitgebreide kennis over en veel ervaring met de reizen die we aanbieden. Aarzel dus niet en laat je persoonlijk voorlichten door een expert.

Bel 076-5652879 of mail naar info@tiaratours.nl

Express party

Presentatie met familie of vrienden?
Tiara Tours komt graag naar je toe, om een presentatie te geven bij je thuis waar je familie, vrienden, kennissen, buren of wie ook graag op reis gaat bij kunnen zijn. Denk je eraan om bijvoorbeeld de Trans Siberië Express te gaan doen? Wellicht een rondreis door China of Oezbekistan? Geen probleem, de uitgebreide kennis is in huis.

Heb je minimaal 10 deelnemers? Overweeg dan een gezellige, inspirerende Express Party bijvoorbeeld bij je thuis, bij de sportvereniging of in het buurtkroegje.

Bel 076-5652879 of mail naar info@tiaratours.nl voor de mogelijkheden!

Print Friendly, PDF & Email