Zelf samenstellen

Stel je eigen reis samen
Wil je graag een individuele Transsiberië Express, BAM of Mantsjoerije Express reis, maar staat jouw perfecte reis niet bij de vaste rondreizen? Stel dan je eigen reis samen.
Uiteraard staan onze reisspecialisten voor je klaar om je in dit proces te helpen.
Om het overzichtelijk voor je te maken, hebben we een stappenplan voor je ontwikkeld.

Doorloop onderstaande stappen en maak jouw keuzes. Vraag daarna jouw vrijblijvende reisvoorstel aan.

1. Kies je favoriete route 
Wil je van Moskou naar Vladivostok, of van Moskou naar Beijing, eventueel via Mongolië? Of juist andersom? Bekijk de mogelijkheden op de kaart hieronder.

2. Kies je gewenste tussenstops
Op de trajecten zijn tal van mogelijkheden om je reis uit te breiden met bijzondere verlengingen of tussenstops. Bekijk de mogelijkheden op de kaart hieronder.

3. Kies je verblijf in de trein
In de trein bieden wij eerste of tweede klasse coupés aan. Eerste klas coupés bieden plaats aan 2 personen. Tweede klas coupés zijn voor 4 personen. Standaard bieden wij de gedeelde tweede klas 4-persoonscoupé aan. Wil je graag meer privacy dan is het mogelijk om een coupé voor je eigen reisgezelschap te boeken.

4. Kies je accommodaties
Onze vaste rondreizen worden aangeboden met vaak karakteristieke lokale accommodaties. Wij selecteren bij voorkeur de meest authentieke verblijfplaatsen. Uiteraard is het mogelijk om deze accommodaties te upgraden naar bijvoorbeeld 4* klasse.

5. Wel of geen vluchten?
Start je reis bijvoorbeeld in Moskou? Dan kun je kiezen om per trein of vlucht hierheen te reizen. Dat geldt tevens voor de terugreis. Wij kunnen dit voor je regelen indien gewenst.

6. Vraag jouw vrijblijvende reisvoorstel aan
Je hebt je belangrijkste keuzes nu gemaakt. Geef jouw wensen aan via onderstaande groene button. Wij gaan voor je aan de slag om een vrijblijvend reisvoorstel inclusief prijsopgave voor je uit te werken. Je mag al stiekem gaan dagdromen van je nieuwe reis!

 

button reisvoorstel aanvragen 2

 

Alle routes Transsiberie Express

Trans siberie express plannen/></div></div></section><section
id=section class=