Transsiberië Express: Losse tickets zelf regelen?

LOSSE TICKETS TRANSSIBERIË EXPRESS?

In principe kunnen wij alle soorten treintickets en routes op het traject voor je regelen. Wij weten uit ervaring welke treinen er (niet) goed of betrouwbaar zijn, welke aansluitingen je het beste (niet) kunt nemen en wat er allemaal de moeite waard is om voor uit te stappen tijdens deze treinreis. Onze reisspecialisten willen je hierover graag adviseren. Op basis van jouw wensen kan er een vrijblijvend prijsvoorstel voor de treintickets worden opgesteld.

TRANSSIBERIË EXPRESS TICKETS ZELF REGELEN?

De meeste mensen laten hun reis organiseren door een specialist, puur vanwege de betrouwbaarheid, het gemak, tijdgebrek of taalbarrière. Er worden door verschillende aanbieders ook treintickets aangeboden, soms tegen lage prijzen. Echter, doordat er zoveel verschillende treinen door verschillende lokale spoorwegen op het enorm lange traject worden ingezet is het niveauverschil in comfort, hygiëne, service en daarmee ook prijs zeer uiteenlopend en ondoorzichtig.

Reisdata of tijden die niet kloppen, dubbel verkochte plaatsen, niet aansluitende treinen, ongeldige tickets of medepassagiers in een andere coupé; We hebben helaas al diverse reizigers aan nieuwe treintickets moeten helpen omdat hun zelf geregelde tickets de nodige problemen met zich meebrachten.
Wij raden je dan ook aan om, mocht je alleen losse treintickets willen boeken, deze toch door een gerenommeerde organisatie te laten reserveren. Dat scheelt je tijd, zorgen en geeft je de zekerheid dat de trein afgestemd wordt op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Uiteraard kan dat ook via Tiara Tours.

Print Friendly, PDF & Email
uitleg treinkaartje transsiberie express