Transsiberië Express: Hoe werkt het?

1-2-3-4-5 klaar

In een paar stappen jouw Transsiberië reis inrichten?

We hebben per route een aantal voorbeeldreizen samengesteld voor je. Wil je wat anders? Vraag een op maat reisvoorstel aan of maak een (bel)afspraak
Wij bieden groepsreizen, singlereizen en individuele reizen met de Trans Siberië Express aan. Individuele reizen boek je op maat (zelf samenstellen) of als vaste rondreis (door ons samengesteld).
Routes: De Transsiberië, Transmongolië, BAM express of Transmantsjoerije. 4 verschillende routes met meestal als startpunt Moskou of St. Petersburg. Eindpunten zijn meestal Beijing of Vladivostok.
Andersom reizen, of ergens anders starten? Wil je de route in omgekeerde richting reizen, dus starten in Beijing of Vladivostok? Kies dan de andersom variant in samenspraak met een reisspecialist. Wil je ergens onderweg instappen, neem dan even contact op!
Tussenstops vind je in onze vaste voorbeeldreizen, of laat je op maat inbouwen door ons. De route staat bij ons onder de naam van de reis vermeld. Heb je je route gekozen? Kies dan de treincoupé die je wenst. Is dat een vierpersoonscoupé of meer privacy in een tweepersoonscoupé? Als laatste kies je eventueel een upgrade van je hotel / accommodatietype voor het verblijf tijdens meerdaagse stops in de steden. Kies voor comfortklasse (4 sterren) hotels als dat beter bij je past dan guesthouses en middenklasse hotels. Dit is alleen op de hotels van toepassing en niet op je verblijf in de trein. Wil je maximaal comfort in de trein, kies dan dan de nóg luxere privé treinreizen.
Staat ‘jouw droomroute’ er niet bij? Laat dan op maat een plan maken waarin we jouw gewenste stops opnemen.
Wil je een excursie of verlenging toevoegen? Bekijk per reis de mogelijke excursies en verlengingen.

Wil je iets anders, langer of korter?  Neem gewoon contact op!

Dus, hoe werkt het?

  1. Kies je route 
  2. Individueel of Groepsreis?
  3. Kies een vaste reis of ‘zelf samenstellen’.
  4. Kies je tussenstops
  5. Kies een eventuele upgrade van accommodatieklasse (hotels)
  6. Kies je excursies en/ of verlengingen
  7. Vraag jouw reisvoorstel aan of bel!

button bekijk transsiberie reizen 1