Gezocht: Tiara (reis) pioniers

Gezocht: Tiara (reis) pioniers

In de afgelopen periode hebben wij ons aanbod uitzonderlijke reizen behoorlijk uitgebreid met een aantal schitterende verre treinreizen.
De Tiara feeling blijft hetzelfde: Avontuurlijk, zoveel mogelijk overland, contact met de locals en tot in de details verzorgd.

Uiteraard hebben wij veel delen van deze nieuwe reizen zelf gemaakt, maar zoeken nu pioniers die samen met ons de puntjes op de i willen zetten.

Een pionier is in dit geval een reiziger of reiskoppel dat graag een van onze nieuwe reizen ontdekt en ongeveer 30% korting krijgt op de reissom. Wij verwachten in principe geen zeer professionele content, maar zijn vooral benieuwd hoe ervaren onze reizigers de nieuwe routes en wat vinden ze goed en wat is er eventueel nog te verbeteren. Voor de reis overleggen we wat we graag willen weten. Uiteraard is het een pré als we de beste foto’s mogen gebruiken voor publicaties.

Wij zoeken enthousiaste, graag fotograferende en leuk schrijvende pioniers.

Wat?
Reizen met de Atlas Express door Marokko of de Perzië Express door Iran.
Deze reizen kunnen we aanbieden voor de volgende pioniersprijs:
Atlas Express: € 799,- p.p. exclusief vluchten (publicatieprijs € 1.099,- p.p.)
Perzië Express: € 1.599,- p.p. inclusief vluchten (publicatieprijs € 2.199,- p.p.)
Prijs bij 2 deelnemers, 1 persoon op aanvraag
Vluchten op basis van beschikbaarheid

Wanneer?
Najaar 2022 (voorkeur) of voorjaar 2023.
In overleg met elkaar bepalen we een reisperiode die voor jou uitkomt in de bovengenoemde reisperiode. Mocht het vanwege corona niet mogelijk zijn om de reis uit te voeren, bij inreisverbod of quarantaineplicht dan kun je de reis kosteloos annuleren of verzetten naar een later tijdstip (uiterlijk naar najaar 2023).

Wie?
Wij zoeken avonturiers. We laten maximaal 3 reizigers of reiskoppels per route vertrekken.

Waarom?
Om uitgebreide kennis op te bouwen van de nieuwe reizen én omdat we benieuwd zijn hoe onze reizigers de nieuwe routes ervaren.
Dit willen we graag volgen door het ontvangen van leuke belevenissen op papier en foto’s of filmpjes van een aantal vooraf vastgestelde onderwerpen (bijvoorbeeld treinleven, omgeving accommodatie).

Hoe?
Ben jij deze pionier? Stuur dan uiterlijk 30 juni een email naar info@tiaratours.nl met een korte motivatie waarom jij onze pionier wil zijn.

Wij kijken ernaar uit om je weer te ontmoeten!

Print Friendly, PDF & Email
Mosk Iran 1