Over ons

Dé specialist sinds 1996

Sinds 1996 kun je bij Tiara Tours terecht voor bijzondere reizen met de wereldberoemde Trans Siberië Express, langs de Zijderoute, rondreizen in Centraal-Azië en langs de grenzen van Europa. Wat begon in een kleine huiskamer, groeide uit tot dé specialist met een gezellig kantoor in het centrum van Breda. Sinds die tijd breidden we onze kennis over de landen in het oosten van Azië, Centraal Azië en langs de grenzen van Europa fors uit door jaarlijks elke specialist studiereizen te laten maken. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met fascinerende reizen langs de Zijderoute en bestemmingen zoals Mongolië, China, Kirgizië, Tadzjikistan, Georgië of Oezbekistan. Of bijvoorbeeld treinreizen naar de Noordkaap, de Poolcirkel of dwars door Oost Europa. Voor de avontuurlijke reiziger die graag gebruik maakt van een bepaalde mate van comfort.

Bekend van TV, Radio & magazines

Floortje Dessing, Johnny de Mol, Martijn Krabbé en Katja Schuurman. Een greep uit oud Tiara reizigers, waarvoor wij reisprogramma’s hebben voorbereid en verzorgd. Sinds jaren werken wij samen met grote magazines, radio, TV programma’s (RTL Travel, Waar is de Mol) en grote reisorgansaties als Kras en Fox. Lees hier meer over onze partners en samenwerkingen.

Beste reisorganisatie 2019

En dat we hard werken om onze reizigers blij te maken zien we terug in de award voor beste reisorganisatie in de categorie prijs/ kwaliteit van Reisorakel in 2019, met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4!  Onze reizigers zijn ook op reviewsites Rondreis.nl en Reisgraag.nl duidelijk over onze service. Onze gemiddelde scores van 9,1 en 8,8 maken ons trots. 

Ons team

Waar zouden we zijn zonder kennis? Het team van ervaringsdeskundigen van Tiara Tours staat altijd voor je klaar, zowel in Breda als op locatie. We hebben één gemeenschappelijke liefde: REIZEN. Het liefst zoveel en zo vaak mogelijk. Iedere reisspecialist heeft, naast meerdere keren de Transsiberië/ Transmongolië Express, vele andere landen uit het aanbod bereisd. Door jarenlang intensief contact met onze lokale collega’s zijn wij op de hoogte van alle details om jouw reis nóg beter voor te bereiden en af te stemmen op jouw wensen.

NIEUWSGIERIG?
Graag stellen wij ons team in Breda en een aantal van onze collega’s op locatie voor:

Print Friendly, PDF & Email
 • Silvie Sweegers

  Directeur & eigenaar

  Voor Tiara Tours: Nationale Hogeschool voor Toerisme in Breda, inkoop en marketing bij kleine en middelgrote touroperatours
  Waarom Tiara Tours: product en filosofie matchen perfect met persoonlijke interesse
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: India, Mongolië, Rusland, Tibet, Myanmar, Japan, Oezbekistan
  Wordt vrolijk van: reizen, hardlopen, fotograferen, netflix, mensen
  Levensmotto: niets is onmogelijk
  Bucketlist: Iran en Kirgizië

 • Eleanora Blaazer

  Manager Contracting & Operations

  Voor Tiara Tours: gestudeerd aan de NHTV te Breda en daarna gaan werken als yieldmanager bij een tour operator
  Waarom Tiara Tours: dromen, durven, delen. Tiara Tours laat in mijn ogen: dromen uitkomen, van mensen die het aandurven, die hun (enthousiasme/ervaring/verhalen) weer delen
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: Vietnam, ervaring van de Trans Mongolië Express, Cuba, Lourdes en Nieuw-Zeeland
  Wordt vrolijk van: de zon, reizen, varen, goed gezelschap en toneelspelen
  Levensmotto: leef, lach en heb lief
  Bucketlist: Tibet/Nepal, Antarctica en Canada

 • Loes Peskens

  Product Manager & Reisspecialist

  Voor Tiara Tours: International Tourism Management and Consultancy aan de NHTV, gestudeerd in Finland en stage gelopen bij een sustainable touroperator in Kaapstad
  Waarom Tiara Tours: Mensen krijgen de kans om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Kleinschalig waardoor persoonlijk en ben altijd al gefascineerd geweest door de Trans Siberië Express.
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: Tibet, Nepal, Mongolië, Oezbekistan, Kazachstan en China.
  Wordt vrolijk van: Goed gezelschap, kaasplankjes, speciaal biertjes, ABBA en dieren.
  Levensmotto: Als de tijd vliegt, vlieg mee.
  Bucketlist: Kamtsjatka, Altai gebergte in Mongolië, Antarctica

 • Kim Schutter

  Product Manager & Reisspecialist

  Voor Tiara Tours: Gestudeerd aan de NHTV in Breda, daarna gewerkt binnen de business travel branche.
  Waarom Tiara Tours: De reizen van Tiara Tours zorgen voor een authentieke en avontuurlijke belevenis!
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: Zijderoute, Japan, Noord-Korea, Trans Mongolië Express.
  Wordt vrolijk van: Lekker eten met vrienden & familie, pandaberen & sport kijken.
  Levensmotto: Laten we het vooral proberen, het risico is dat het lukt!
  Bucketlist: India & Kirgizië

 • Marcel Rotteveel

  Marketing & Reisspecialist

  Voor Tiara Tours: International Tourism Management and Consultancy. Verder jarenang online marketing manager voor o.a. toeristische bedrijven.
  Waarom Tiara Tours: Tiara biedt super unieke reiservaringen aan voor en door de echte liefhebber verzorgd. Werken in een team met gepassioneerde vakspecialisten is een heerlijk gevoel.
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: Oezbekistan, de landen langs de Trans Mongolië Express route, Japan, India en Nepal
  Wordt vrolijk van: Lachende reizigers en eigenwijze dochters Lola & Billie
  Levensmotto: Elke dag proberen nieuwe herinneringen te maken!
  Bucketlist: Iran, Georgië, Tadzjikistan, Arctisch gebied

 • fred-tiara-tours

  Fred de Jong

  Financial Controller

  Voor Tiara Tours: HBO financiën/Accountancy opleiding.
  Waarom Tiara Tours: Bijzondere bestemmingen/Uniek product en betrokken reisspecialisten
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: China/Indo China/Afrika
  Wordt vrolijk van: Reizen, buiten werken. (zowel thuis als buitenshuis)
  Levensmotto: Plan niet te veel, geniet van elke dag
  Bucketlist: Silk Route

 • addie-tiara-tours

  Addie Schiphorst Preuper

  Oprichter

  Voor Tiara Tours: Ondernemer met bedrijven in Breda, Mongolië en China, Honorair Consul van Mongolië in Nederland
  Waarom Tiara Tours: Specialisme in niet-alledaagse bestemmingen. Mensen gelukkig maken door bijzondere reizen voor hun te organiseren
  Meest bijzondere bestemmingen bezocht: Mongolië, Rusland, Noord Korea, Tibet en Kirgizië
  Wordt vrolijk van: Wodka :) lange-afstand treinreizen, ontmoetingen met andere culturen, kampvuurtjes en wandelen
  Levensmotto: Geduld en doorzettingsvermogen maken alle wegen begaanbaar
  Bucketlist: Altai gebergte in Mongolië, Noord/oost Siberië, Japan, Nieuw-Zeeland

 • reisleider Martijn

  Martijn

  Reisleider

  Onze Vlaming Martijn is al enkele jaren aan Tiara verbonden. Hij begeleidt met regelmaat enkele van onze groepsreizen en stopt daar al zijn talenten in: Zijn passie voor de landen rondom de Transmongolië Express, organiseren tot in detail en connecten met zijn groep.

 • Dmitry

  Een van onze collega's in Moskou

  Dmitry is een zeer gedreven en gewaardeerde collega. Jarenlange ervaring met het ontvangen en verzorgen van onze reizigers in Moskou en omgeving maakt van hem een geweldige host, zoals wij willen dat onze reizigers arriveren op het start- of eindpunt van hun reis.

 • rusland-suzdal

  Marina

  Een van onze collega's in Moskou

  Marina is al bijna 20 jaar verbonden aan Tiara. Zij is een zeer goed geïnformeerde gids en een betrouwbare pijler in Moskou. Door haar jarenlange ervaring met Tiara weet zij exact hoe ze voor onze reizigers Moskou en de Gouden Ring tot een onvergetelijke ervaring kan omtoveren.

 • Konstantin

  Konstantin

  Onze collega in Jekaterinburg

  Konstantin maakt al sinds jaar en dag onze reizigers blij in Jekaterinenburg. Hij is samen met zijn collega's de vraagbaak over de omgeving en tijdens tussenstops met de Transsiberië Express. Een echte specialist met oog voor detail!

 • anna

  Anna

  Een van onze collega's in Irkutsk

  Anna, onze lieve en zeer welbespraakte collega in Irkutsk, is een drukke vrouw. Altijd in de weer om mensen het beste van Irkutsk en de omgeving van het Baikalmeer te laten zien. Anna is een genot om mee te mogen samenwerken en reizen!

 • Ganbold

  Een van onze collega's in Ulaanbaatar

  Ganbold is een echte levensgenieter. Hij bezoekt zelf graag Europese steden, maar houdt het meest van zijn land Mongolië. Een geweldige professional, altijd op zoek naar verbetering. Misschien reis je zelf een keer met hem of een van zijn collega's Mr. Bold mee!

 • Rush

  Een van onze collega's in Beijing

  Rush, een geweldig leuke collega, met veel gevoel voor humor en liefhebber van de allerbeste pekingeend. Rush is al meer dan 20 jaar onze collega die zich inzet om onze reizigers een geweldige ervaring te bieden in China.

 • Anvar

  Een van onze collega's in Tashkent

  Anvar is al 13 jaar werkzaam als consultant bij onze collega's in Oezbekistan. Hij is specialist in reizen door Oezbekistan in combinatie met buurlanden in Centraal Azië. Hij spreekt 4 lokale talen en is een echte voetbalfan. Hij droomt ervan om 1 dag in het 15e eeuwse Samarkand te leven en de wetenschap en architecten van die tijd te ontmoeten.

 • sevara izrailbekova

  Sevara

  Een van onze collega's in Tashkent

  In Oezbekistan is Sevara onze topper als het gaat om het afstemmen van de wensen van onze reizigers op de reiselementen. Met vergaande expertise van de omliggende landen hebben we aan Sevara, naast een hele vrolijke, een gouden collega.