Over ons

Dé specialist sinds 1996

Sinds 1996 kun je bij Tiara Tours terecht voor bijzondere verre treinreizen met de wereldberoemde Trans Siberië Express, langs de Zijderoute, rondreizen in Centraal-Azië en treinreizen langs de grenzen van Europa. Wat begon in een kleine huiskamer, groeide uit tot dé specialist met een gezellig kantoor in het centrum van Breda. Sinds die tijd breidden we onze kennis over de landen in het oosten van Azië, Centraal Azië en langs de grenzen van Europa fors uit door jaarlijks elke specialist studiereizen te laten maken. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met fascinerende reizen langs de Zijderoute en bestemmingen zoals Mongolië, China, Kirgizië, Tadzjikistan of Oezbekistan. Of bijvoorbeeld treinreizen naar de Noordkaap, de Poolcirkel of dwars door Oost-Europa. Voor de avontuurlijke reiziger die graag gebruik maakt van een bepaalde mate van comfort. Wil je meer luxe, dan kies je voor onze luxe treinreizen.

Bekend van TV, Radio & magazines

Floortje Dessing, Johnny de Mol, Martijn Krabbé en Katja Schuurman. Een greep uit oud Tiara reizigers, waarvoor wij reisprogramma’s hebben voorbereid en verzorgd. Sinds jaren werken wij samen met grote magazines, radio, TV programma’s (RTL Travel, Waar is de Mol) en grote reisorganisaties als TUI/ Kras en ANWB/ Fox reizen . Lees hier meer over onze partners en samenwerkingen.

Award beste reisorganisatie

En dat we hard werken om onze reizigers blij te maken zien we terug in de award voor beste reisorganisatie in de categorie prijs/ kwaliteit van Reisorakel in 2019, met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4!  Onze reizigers zijn ook op reviewsites Rondreis.nl en Reisgraag.nl duidelijk over onze service. Onze gemiddelde scores van 9,1 en 8,9 maken ons trots.

Ons team

Waar zouden we zijn zonder kennis? Het team van ervaringsdeskundigen van Tiara Tours staat altijd voor je klaar, zowel in Breda als op locatie. We hebben één gemeenschappelijke liefde: REIZEN. Het liefst zoveel en zo vaak mogelijk. Iedere reisspecialist heeft vele andere landen uit het aanbod bereisd. Door jarenlang intensief contact met onze lokale collega’s zijn wij op de hoogte van alle details om jouw reis nóg beter voor te bereiden en af te stemmen op jouw wensen.

button contact opnemen 1 1

NIEUWSGIERIG?

Graag stellen wij ons team in Breda en een aantal van onze collega’s op locatie voor:

Print Friendly, PDF & Email
 • Silvie Sweegers

  Directeur & eigenaar

  Buckle up.
  Zonder energieverlies, vol creatieve ideeën en met een timmervrouwsoog houdt Silvie haar kindje Tiara Tours op het juiste spoor én klaar voor elke uitdaging.
  Reizigers de mooiste ervaring geven is haar ultieme genot (en uiteraard zelf reizen).
  Met een messcherpe visie op de toekomst leeft ze eigenlijk al haar dromen. Deze geeft ze zelf vorm door een superhecht team te smeden dat alle successen samen viert.
  Want Silvie houdt van vieren. Tijdens een concert. Of gewoon aan tafel met een rijkelijk gevulde borrelplank én biertje.
  Zij is de rots in de branding voor haar geliefde collega's én 2 dochters. Als het hard waait, nuchter van aard, maar ook diegene die nooit naar huis wil op een feestje.

 • Kim Schutter

  Product Manager & Reisspecialist

  Deze kritische sportieveling is niets te gek.
  Een reis maken naar Mongolië of Oezbekistan of een weekendje naar Oost-Europa is voor haar dagelijkse kost.
  Ook wel een publiekslieveling die Kim, zowel bij ons als bij onze reizigers.
  En dankzij haar winnaarsmentaliteit als fervent tennisster gooit ze hoge ogen met bewonderenswaardige puzzelstukken van reisvoorstellen. Jij vraagt, zij draait.
  Haar bestemmingskennis is zelfs groter dan haar kennis over wijn. Wie had dat ooit gedacht?
  Ow en familie en spontane avonden dat vindt ze belangrijk.
  Een sociale duizendpoot bij wie het glas altijd halfvol is.


 • Demi

  Demi Gouw

  Reisspecialist & Social Media

  Creatieve spirit met een perfectionistisch randje.
  Sinds haar reis naar Egypte een liefhebber van bestemmingen met een ziel.
  Hoog op het lijstje staan de Lotus Express door Zuid-Oost Azië en Atlas Express door Marokko. Haalbare kaart bij Tiara Tours.
  Naast het samenstellen van de meest bijzondere reizen houdt ze zich ook bezig met onze Social Media kanalen. Heel fijn vindt de oudere garde.
  Deze goedlachse en pientere dame shopt zich, tussen het lekkere eten door, graag een slag in de rondte. Maak kennis met Demi, en je dag is gegarandeerd een stukje leuker.

 • Marcel Rotteveel

  Marketing & Reisspecialist

  Chef du everything.
  Eigenlijk onze marketing goeroe maar ondertussen vraagbaak voor alles wat ook maar iets met techniek te maken heeft.
  En een ervaren reisspecialist. Want deze man heeft 'Columbus' als middle name.
  Een nog net iets grotere liefde heeft hij voor zijn twee dochters Lola & Billie. De wereld rondreizen met zijn oogappels is zijn favoriete tijdsbesteding als hij niet met werk bezig is. Trans Mongolië Express, Australië of Indonesië? Ze gaan gewoon mee.
  Goede grappen maken kan hij ook.
  Tiara Tours in de lucht houden op welk gebied dan ook, dat is zijn missie.
  Voetbal, muziek, reizen, vrienden, donkere rum en hij is een gelukkig persoon.

 • fred-tiara-tours

  Fred de Jong

  Financial Controller

  Ook wel 'the bookkeeper'.
  Maar hij is veel meer dat dat.
  Met chirurgische precisie zorgt hij ervoor dat Tiara Tours alle zaakjes qua financiën op orde heeft. Niet onbelangrijk.
  Daarnaast ook een reiziger in hart en nieren. Wat heeft hij niet gezien?
  Met een goed onderbouwd advies beantwoordt hij alle vragen met betrekking tot zaken waar een gemiddelde burger weinig van begrijpt.
  Een fijne vent, die Fred.

 • Dian

  Dian Klomp

  Stagiaire reisspecialist

  Deze gezellige en leergierige dame heeft op dit moment 2 missies; veel leren én alles uit het studentenleven halen.
  Met een liefde voor bijzondere reizen zit zij hier de komende maanden helemaal op haar plek.

 • addie-tiara-tours

  Addie Schiphorst Preuper

  Oprichter

  Dé grondlegger van Tiara Tours.
  In 1996 begonnen in een caravan in de tuin en in 2016 het stokje overgedragen aan Silvie.
  Deze wijsgeer met een reiservaring om jaloers op te worden is een verhalenverteller pur sang. Tijdens de reispresentaties hangen onze reizigers aan zijn lippen.
  Het liefst zwerft hij het hele jaar over de wereld.
  Een echte levensgenieter van de oude stempel met het energielevel van een tiener.

 • reisleider Martijn

  Martijn

  Reisleider

  Onze Vlaming Martijn is al enkele jaren aan Tiara verbonden. Hij begeleidt met regelmaat enkele van onze groepsreizen en stopt daar al zijn talenten in: Zijn passie voor de landen rondom de Transmongolië Express, organiseren tot in detail en connecten met zijn groep.

 • Dmitry

  Een van onze collega's in Moskou

  Dmitry is een zeer gedreven en gewaardeerde collega. Jarenlange ervaring met het ontvangen en verzorgen van onze reizigers in Moskou en omgeving maakt van hem een geweldige host, zoals wij willen dat onze reizigers arriveren op het start- of eindpunt van hun reis.

 • rusland-suzdal

  Marina

  Een van onze collega's in Moskou

  Marina is al bijna 20 jaar verbonden aan Tiara. Zij is een zeer goed geïnformeerde gids en een betrouwbare pijler in Moskou. Door haar jarenlange ervaring met Tiara weet zij exact hoe ze voor onze reizigers Moskou en de Gouden Ring tot een onvergetelijke ervaring kan omtoveren.

 • Konstantin

  Konstantin

  Onze collega in Jekaterinburg

  Konstantin maakt al sinds jaar en dag onze reizigers blij in Jekaterinenburg. Hij is samen met zijn collega's de vraagbaak over de omgeving en tijdens tussenstops met de Transsiberië Express. Een echte specialist met oog voor detail!

 • anna

  Anna

  Een van onze collega's in Irkutsk

  Anna, onze lieve en zeer welbespraakte collega in Irkutsk, is een drukke vrouw. Altijd in de weer om mensen het beste van Irkutsk en de omgeving van het Baikalmeer te laten zien. Anna is een genot om mee te mogen samenwerken en reizen!

 • Ganbold

  Een van onze collega's in Ulaanbaatar

  Ganbold is een echte levensgenieter. Hij bezoekt zelf graag Europese steden, maar houdt het meest van zijn land Mongolië. Een geweldige professional, altijd op zoek naar verbetering. Misschien reis je zelf een keer met hem of een van zijn collega's Mr. Bold mee!

 • Rush

  Een van onze collega's in Beijing

  Rush, een geweldig leuke collega, met veel gevoel voor humor en liefhebber van de allerbeste pekingeend. Rush is al meer dan 20 jaar onze collega die zich inzet om onze reizigers een geweldige ervaring te bieden in China.

 • Anvar

  Een van onze collega's in Tashkent

  Anvar is al 13 jaar werkzaam als consultant bij onze collega's in Oezbekistan. Hij is specialist in reizen door Oezbekistan in combinatie met buurlanden in Centraal Azië. Hij spreekt 4 lokale talen en is een echte voetbalfan. Hij droomt ervan om 1 dag in het 15e eeuwse Samarkand te leven en de wetenschap en architecten van die tijd te ontmoeten.

 • sevara izrailbekova

  Sevara

  Een van onze collega's in Tashkent

  In Oezbekistan is Sevara onze topper als het gaat om het afstemmen van de wensen van onze reizigers op de reiselementen. Met vergaande expertise van de omliggende landen hebben we aan Sevara, naast een hele vrolijke, een gouden collega.