Groepsreizen

REIZEN IN EEN GROEP
Ontdekken is nog leuker als je dit samen doet. Tijdens onze groepsreizen kun je jouw ervaringen direct delen met andere reizigers. In een kleine groep, internationaal of met een Nederlands sprekende reisleider. Met de zekerheid en begeleiding die bij jou past.

KIES JOUW IDEALE REIS
1. Groepsreis – beleef in een kleine groep van maximaal 16 reizigers samen deze reis, dit onder begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding.
2. Join-in reis – beleef in een kleine groep van maximaal 10 internationale reizigers samen deze reis. Onder begeleiding van lokale Engelssprekende gidsen.

Uitgebreid lezen over de verschillende groepsreizen doe je hieronder.

Groepsreizen

Sluit je liever aan bij een van de geweldige groepsreizen Azië, dan heb je bij Tiara Tours ruime keuze. Of je nu een groepsreis naar Tibet of bijvoorbeeld Oezbekistan, Turkmenistan en het verrassende Kirgizië wilt beleven of bijvoorbeeld aan onze groepsreis met een luxe trein langs de zijderoute wilt deelnemen, er is voor iedereen wat mogelijk.

Verder is er ook voor de stedenliefhebbers een heerlijke groepsreis: De groepsreis naar Moskou en St. Petersburg of de stedenreis Moskou en St. Petersburg met uitbreiding naar de beroemde Gouden Ring!

Er is ook een groepsreis met de Himalaya Express hemeltrein naar Tibet , of een groepsreis door Tibet waar je bij een internationaal gezelschap kunt aansluiten. Hoe leuk is dat?!  Geniet van een zeer gevarieerd aanbod aan groepsreizen door Azië of bekijk onze Groepsreizen met de Transsiberië Express.

Laat je voorlichten door onze experts en start een nieuwe herinnering!