Stadsexcursie Odessa

Excursie Odessa

Tijdens de stadswandeling kom je meer te weten over deze prachtige stad gelegen aan de Zwarte Zee. Odessa is de vierde grootste stad van Oekraïne, en heeft hierom een scala aan bezienswaardigheden te bieden. Geniet van een heerlijke wandeling langs de Primorsky Boulevard, de populairste promenade van de stad. Veel van de mooiste gebouwen en monumenten van Odessa staan ​​langs deze boulevard, waaronder het voormalige paleis van graaf Vorontsov en het voormalige paleis van graaf Pototski.

Bezoek de indrukwekkende Potemkin-trap, de trappen die in 1841 werden voltooid en die een optische illusie vormen en ontek hier het Pushkin-monument en het beroemde kanon.

Andere hoogtepunten tijdens jouw verkenning van de stad zijn de Odessa Universiteit, die is vernoemd naar Mechnikov en het operagebouw die je passeert. In het Shevchenko Park geniet je van de rust en een prachtig uitzicht op de Zwarte Zee waar je de indrukken van de dag in je op kan nemen. Tijdens deze excursie maak je kennis met de geschiedenis en het huidige leven van deze magnetische stad.

Prijzen

€ 39,- p.p.*

Inbegrepen

  • Begeleiding door Engelssprekende gids

*Minimaal 2 deelnemers
Reis je alleen? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.