Excursiepakket Trans Siberië Express Tiara Tip

Excursiepakket Trans Siberië Express – Tiara Tip

Maak je reis nóg completer en boek direct het 4-daagse excursiepakket! Bezoek de hoogtepunten van Moskou, het verleden van de Romanov familie in Jekaterinburg, het adembenemende Baikalmeer en het legendarische Vladivostok.

Wat ga je allemaal doen?

Excursie Moskou

In één dag begeleidt de Engelssprekende gids je langs de absolute hoogtepunten van de Russische hoofdstad. Maak kennis met het beroemde Rode Plein. Vanaf het plein zie je het Kremlin, de Basilius-kathedraal met de typische kleurrijke uienkoepels, het Historisch Museum en het schitterende warenhuis GUM.

De gids vertelt je uitgebreid over de rijke historie en het huidige leven in Moskou. Een bezoek aan de mooiste metrostations en een boottocht over de Moskou Rivier maken deze excursiedag compleet (het is mogelijk dat de boottocht in verband met eventuele kou in bepaalde seizoenen wordt vervangen door een bezoek aan een museum).

Vanwege het grote fileprobleem in Moskou wordt deze excursie per metro uitgevoerd. De metrostations in Moskou zijn een musea op zich.

Excursie Jekaterinburg: de Romanovs & Eurasia

Buiten de Kathedraal van het verspilde bloed is er ook een klooster opgedragen aan de vermoorde Romanov Tsarenfamilie. De Bolsjewieken probeerde op deze plek de lichamen van de overleden familie in een geheim graf te verbergen. Vandaag de dag is het een bekend Russisch Orthodox pelgrimsoord.
De gids neemt je mee door het klooster, hierbij bezoek je o.a. het heilige graf en de zeven houten kerken.

20 km buiten Jekaterinburg bevindt zich de EurAsia grens, je krijgt hier de kans om met het ene been in Europa te staan en het andere been in Azië.
Bij de EurAsia grens ontvang je een glas Russische bubbels om op deze bijzondere ervaring te toosten!

Excursie Baikalmeer (join-in)

Je brengt een heerlijke dag door aan het Baikalmeer. Je wordt weggebracht naar het pittoreske dorpje Listvianka aan het meer, waar je de hele dag zelf kunt proeven van wat leven aan het legendarische meer betekent. Ervaar de lokale tradities, droom weg in de straatjes en proef de lokale visspecialiteiten. Natuurlijk wordt je op veel plaatsen getrakteerd op geweldige uitzichten over het meer. Aan het einde van een dag vol indrukken wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Irkutsk.

  • Inbegrepen: Alleen transfers

Excursie Vladivostok

De Engelssprekende gids komt je in de accommodatie ophalen en neemt je mee naar het hoofdplein van de stad. Rond het bijbehorende monument vind je nu lokale handelaren, muzikanten en marktkramen. Aan de Korabelnaja Boulevard zie je het hoofdkwartier van de Russische Marins en twee museumschepen, waaronder een echte historische C-56 onderzeeër.

Prijzen

€ 349,- p.p.*

Inbegrepen

  • Begeleiding van Engelstalige gids (met uitzondering van bezoek aan Baikalmeer)
  • Vervoer
  • Entreegelden

*Minimaal 2 deelnemers
Alleen op reis? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.