Excursie St. Petersburg

Stadsexcursie St. Petersburg (join-in)

De bruisende stad St. Petersburg is bekend als dé culturele hoofdstad van Rusland. De Hermitage, Peter & Paul Vesting en de kleurrijke Bloedkathedraal doen deze titel zeker eer aan. ‘s Avonds verandert de stad in een waar sprookje met de indrukwekkend verlichte paleizen, de lokale bevolking die massaal over de Nevsky Prospekt en langs de grachten flaneert én de vele (hippe) eetgelegenheden.

Samen met de gids neem je deel aan het dagelijkse leven in St. Petersburg en ga je al wandelend en per openbaar vervoer deze zeer sfeervolle stad ontdekken. De stad werd gesticht door Peter de Grote die onder andere de Amsterdamse grachten als inspiratiebron had, je zal dit vandaag met eigen ogen herkennen. Je bezoekt onder andere de Peter & Paul vesting, de Bloedkathedraal (entree niet inbegrepen: ca. €10,- indien entree gewenst kun je dit ter plaatse voldoen) en de imposante Isaac Kathedraal. Na de eerste indruk vandaag, ben je verkocht aan de stad met de bijnaam ‘Venetie van het noorden’.

Het is mogelijk om de stadsexcursie uit te breiden met een wodka proeverij. De ideale gelegenheid om kennis te maken me de trots van Rusland. Interesse? Laat het ons weten.

Prijzen

€ 69,- p.p.*
De stadsexcursie inclusief wodka proeverij € 89,- p.p.
(prijs bij minimaal 2 personen)

Inbegrepen

  • Begeleiding door Engelssprekende gids (Nederlandstalige gids op aanvraag)
  • Vervoerskosten
  • Entreegelden (m.u.v. de Bloedkathedraal)

*Minimaal 2 deelnemers
Reis je alleen? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.