Gezocht: Reizende videoreporter(s)

Gezocht: Reizende videoreporter(s)

Grijp nu deze unieke kans!

Tiara Tours probeert toonaangevend te blijven in de wereld van duurzame (verre) treinreizen.
We innoveren, we ontwikkelen, we verbeteren.

Wij zoeken reizigers die graag één van onze fascinerende reizen gaan vastleggen.

Wat?
Een bestemming ver weg of dichtbij uit ons aanbod. Uiteenlopend van bucketlist treinreizen dwars door Europa tot expedities in Kirgizië.

Wanneer?
Vertrek bij voorkeur in 2023. In overleg met elkaar bepalen we een reisperiode die voor jou uitkomt én een goed reisseizoen is voor de desbetreffende regio.

Wie?
Wij zoeken creatieve avonturiers die graag reiservaringen op een creatieve manier vastleggen op beeld (zowel foto als video). Wellicht met kwalitatief goede apparatuur, drone en/of ander baanbrekend materiaal. Bij voorkeur actief op, of bekend met social media.

Waarom?
Wij willen graag reizigers de kans bieden om langgekoesterde dromen waar te maken. Ook zijn wij altijd op zoek naar goed beeldmateriaal om toekomstige reizigers mee te inspireren. Wij van Tiara Tours zijn allemaal doorgewinterde reizigers én ook creatief, maar we denken dat het nog beter kan. Vandaar deze oproep.

Hoe?
Ben jij dé reiziger die we willen ontmoeten? Stuur dan uiterlijk 15 mei een email naar info@tiaratours.nl met een motivatie waarom jij geschikt bent, waar je dan naartoe wilt en in welke periode. Een indrukwekkend, niet per se professioneel portfolio aan beeldmateriaal is een pre.

Praktische informatie

  • Het vervoer van en naar Nederland/België en het landarrangement wordt volledig vergoed door Tiara Tours. 
  • Aan te leveren beeldmateriaal wordt bepaald in uitgebreid overleg.
  • Het ontwikkelde beeldmateriaal komt enkel in beheer van Tiara Tours en mag gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
  • Niet inbegrepen maaltijden, persoonlijke uitgaven en reisverzekering zijn voor eigen kosten.
  • We laten maximaal 2 reizigers of 2 reiskoppels vertrekken.

Wij kijken ernaar uit!

Print Friendly, PDF & Email
Glacier Express Zermatt Myswitzerland TiaaTours 2