Update Coronavirus

Laatste nieuws

update: 30 juli 2020

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om op reis te gaan. De gezondheid en veiligheid van onze reizigers zijn natuurlijk de hoogste prioriteit. Gelukkig zal de dag dat het wel weer mogelijk is aanbreken. Wij kijken er erg naar uit om weer die droomreizen voor je te organiseren.

De afgelopen maanden
Vanaf eind januari hebben wij helaas vele reizigers moeten teleurstellen met het nieuws dat hun reis geen doorgang kon vinden. Tevens hebben wij de repatriëring van reizigers die al onderweg waren begeleid, zodat zij weer veilig en snel thuis konden komen.

Er zijn veel reizen omgeboekt naar het najaar of naar 2021. Tevens hebben veel reizigers de zogeheten SGR-voucher aangenomen, omdat ze nu nog geen nieuwe datum kunnen bepalen voor een nieuw vertrek.

De komende periode
Dagelijks staan we in nauw contact met onze lokale partners en de luchtvaartmaatschappijen. Tevens volgen wij uiteraard te alle tijden de richtlijnen van de overheidsinstanties, brancheverenigingen en RIVM.

Helaas is niet mogelijk om reizen tot en met 31 augustus naar behoren uit te voeren. De reizigers worden hierover geïnformeerd. Heb jij een reis bij ons geboekt met vertrekdatum na 1 augustus, dan houden we je uiteraard op de hoogte. Gelukkig is dit voor nu nog niet aan de orde.

Garantie op je reis
Tiara Tours is lid van de ANVR. Dat betekent dat je ervan verzekerd bent dat we eerlijke en transparante voorwaarden hanteren die zijn bepaald in samenspraak met de grootste consumentenorganisaties.

Tiara Tours is tevens lid van garantiefonds SGR. Deze organisatie zorgt ervoor dat reizigers hun geld terugkrijgen bij een faillissement van hun reisorganisatie.

Nu dromen, straks reizen
Op dit moment zullen we nog even moeten blijven dromen, maar we gaan weer op reis kunnen! Hoe eerder hoe beter natuurlijk. Dit is een periode om vooruit te kijken, en daar helpen wij je graag bij. We maken met veel plezier een digitale afspraak of een vrijblijvend reisvoorstel. Ook geeft deze tijd de gelegenheid om nieuwe reizen te introduceren, duurzaam met de trein en in ons prachtige Europa.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe.