Greenseat & CO2 compenseren

Waarom zou ik CO2 compenseren?

Je brengt je glas naar de glasbak, scheidt oud papier en plastic afval? We worden met zijn alleen steeds milieubewuster. Hoe doen we dat tijdens het reizen? Met GreenSeat kun je ook je CO2 –uitstoot ‘opruimen’. Dat reist wel zo lekker.

Wat is Greenseat?

GreenSeat helpt reizigers en reisorganisaties om groener te reizen. Zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze mooie wereld.
Je compenseert de CO2-uitstoot van jouw reis en geeft huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Een win voor het klimaat en een win voor de lokale bevolking.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je op reis gaat, kies je het vervoersmiddel wat het beste past. Wellicht kies je zelfs de groenste optie. Dan nog stoot je vervoer CO2 uit. Op dit moment is CO2-compensatie nog de enige mogelijkheid om de klimaatimpact van je reis te neutraliseren.
De CO2-compensatie via GreenSeat is snel, eenvoudig en goedkoop!
Je compenseert je CO2-uitstoot door te investeren in duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden; zo verbeter jij de leefomstandigheden van de lokale bevolking.
GreenSeat steunt alleen onafhankelijk gecontroleerde projecten; wij kunnen je verzekeren dat je investering op de juiste plek terecht komt en daadwerkelijk een bijdrage heeft aan het klimaat.
GreenSeat is een betrouwbare en ervaren partij en maakt onderdeel uit van Climate Neutral Group.

Hoe werkt het?

Je compenseert de CO2-uitstoot van jouw reis en geeft huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Een win voor het klimaat en een win voor de lokale bevolking. GreenSeat berekent o.a. hoe lang een windmolen in India moet draaien in India om uitstoot van je reis te neutraliseren . Zo stijgt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verder en ga je klimaatverandering tegen. Dat is pas CO2mpleet op reis! Dit korte filmpje laat goed zien hoe CO2-compensatie werkt.

Wat zijn de kosten?

Hoe verder je reist, hoe meer CO2 je uitstoot. De kosten voor reizen met Tiara Tours bedragen € 10,45 p.p. (je kunt vrijwillig bij boeking aangeven of je dit bedrag wilt bijdragen).

Wil je meer weten? zie www.greenseat.nl.

Vragen?

Stel ze aan onze reisspecialisten via 076-5652879.

Print Friendly, PDF & Email
greenseat logo