Actualiteiten

Laatste nieuws

update: 15 maart 2023

Update conflict Oekraïne en Rusland

Ook wij zijn nog steeds in shock over het conflict tussen Oekraïne en Rusland. Op dit moment is het voor ons en voor velen lastig in te schatten hoe deze situatie zich op korte én lange termijn gaat ontwikkelen. We staan in nauw contact met onze collega’s in zowel Oekraïne als in Rusland en proberen ze waar mogelijk te ondersteunen. Een realiteit die beide partijen zeer zwaar raakt.

Kan ik op dit moment naar Rusland reizen?
Voor geheel 2023 hebben wij besloten de reeds geboekte reizen naar Rusland te annuleren. Er worden nu ook geen nieuwe reizen geboekt.

Update opening grenzen China

Kan ik op dit moment naar China/Tibet reizen?
Per 15 maart 2023 worden er weer toeristenvisa voor China afgegeven. Wij zoeken nu uit wat de voorwaarden zijn om dit visum te verkrijgen. De geruchten gaan nu dat de heropening van Tibet volgt per 1 april. Dit is niet officieel bevestigd nog.

Update opening grenzen Turkmenistan

Kan ik op dit moment naar Turkmenistan reizen?
Op dit moment zijn de grenzen van Turkmenistan nog gesloten en er is nog geen nieuws wanneer dit gaat gebeuren. Op het moment dat reizen naar deze bestemming weer mogelijk is zullen wij onze reizen naar verwachting weer gaan aanbieden.

Update aardbeving Oost-Turkije & Syrië

De gruwelijke situatie die er is ontstaan op maandag 20 februari in Oost-Turkije en Syrië volgen wij uiteraard op de voet. We leven enorm mee met onze collega’s in Turkije. Het grootste gedeelte van onze reizen komt niet in of door het getroffen gebied. Mocht dat wel het geval zijn dan nemen we voor de vertrekken t/m maart contact met je op.

Kan ik op dit moment naar Turkije reizen?
Reizen naar Turkije is op dit moment mogelijk. Enkel het gebied in Oost-Turkije dat door MinBuZa aangemerkt is als aardbevingsgebied wordt nu niet bereisd.

Wat gebeurt er als mijn reis niet kan doorgaan?*

✔ Gratis annuleren (wij zullen het reeds betaalde bedrag dan binnen 14 dagen terugstorten)
✔ Omboeken naar een later tijdstip
✔ Omboeken naar een andere bestemming

*Bij een negatief reisadvies

Mocht je eerder vragen hebben mag je uiteraard altijd contact opnemen. Of wij kunnen je een melding sturen als het reizen naar China/Tibet weer mogelijk is.

melding sturen