Actualiteiten

Laatste nieuws

update: 11 april 2023

Update conflict Oekraïne en Rusland

Ook wij zijn nog steeds in shock over het conflict tussen Oekraïne en Rusland. Op dit moment is het voor ons en voor velen lastig in te schatten hoe deze situatie zich op korte én lange termijn gaat ontwikkelen. We staan in nauw contact met onze collega’s in zowel Oekraïne als in Rusland en proberen ze waar mogelijk te ondersteunen. Een realiteit die beide partijen zeer zwaar raakt.

Kan ik op dit moment naar Rusland reizen?
Voor geheel 2023 hebben wij besloten de reeds geboekte reizen naar Rusland te annuleren. Er worden nu ook geen nieuwe reizen geboekt.

Update opening grenzen China

Kan ik op dit moment naar China/Tibet reizen?
Per 15 maart 2023 worden er weer toeristenvisa voor China afgegeven. Ook Tibet heeft recent de grenzen weer geopend voor internationale reizigers. De voorwaarden voor verkrijgen van een toeristenvisum en Tibetaans permit zijn nu bekend. Wij kunnen vanaf nu ook weer reizen naar deze bestemmingen boeken.

Update opening grenzen Turkmenistan

Kan ik op dit moment naar Turkmenistan reizen?
Vanaf 14 maart 2023 is het weer mogelijk om naar Turkmenistan te reizen. Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden.

Update aardbeving Oost-Turkije & Syrië

De gruwelijke situatie die er is ontstaan op maandag 20 februari in Oost-Turkije en Syrië volgen wij uiteraard op de voet. We leven enorm mee met onze collega’s in Turkije. Het grootste gedeelte van onze reizen komt niet in of door het getroffen gebied. Mocht dat wel het geval zijn dan nemen we voor de vertrekken t/m maart contact met je op.

Kan ik op dit moment naar Turkije reizen?
Reizen naar Turkije is op dit moment mogelijk. Enkel het gebied in Oost-Turkije dat door MinBuZa aangemerkt is als aardbevingsgebied wordt nu niet bereisd.

Wat gebeurt er als mijn reis niet kan doorgaan?*

✔ Gratis annuleren (wij zullen het reeds betaalde bedrag dan binnen 14 dagen terugstorten)
✔ Omboeken naar een later tijdstip
✔ Omboeken naar een andere bestemming

*Bij een negatief reisadvies

Mocht je eerder vragen hebben mag je uiteraard altijd contact opnemen. Of wij kunnen je een melding sturen als het reizen naar China/Tibet weer mogelijk is.

melding sturen